Saturday, September 15, 2012

Manusia Berubah

salam semua 
hari nie dah last day raya kan??yup masa cepat sangat berlalu..act dah lama tak tulis blog sepanjang masa yg nur tak tulis blog banyak bnda yg berubah ofcz  la perangai sendiri kan..first tak sefokus dulu lpeastuh slaloo lalai cepat sangat penat well tak ada stamina not good right..sedang cuba nak tukar bad habit nie la yaa dulu kerja mcd still boleh bangun awl untuk kerja bersemangat ok..sekarang hurmmm ntah la tak tahu nak cakap kadang2 rasa nur tak  balancekan antara dunia dan akhirat ya allah...
nur sedar semua yg berlaku dalam hidup nur..just nur harap nur takkan terus hanyut dengan keduniaaan sangat..perbaiki hidup dan terus bersemangat well tak salah untuk rasa down tapi kalo untuk berterusan tak elok kan..nak life mcm dulu sentiasa semangat nk masuk kerja sentiasa bersemangat untuk apa bnda nyer yang masuk dalam hidup nur dan terima semua bnda secara positif dan tentu nyer kurang kan mengeluh yaaa nur sakinah :)
insyallah nak perbaiki life  yesss harap untuk berusaha keras kali nie heheh
so update nnt yaa take care semua 

assalmulaikum ^____^



5 comments:

Rina Ellisa said...

skinnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! :)

aku ni ellisa.. ingat lagi tak??? :D

zOeY zAu YaH said...

sama2 kita berubah sbb kita ni biasa la kan kdg2 terlalai sikit.lama x dtg sini :)

cik nur said...

haiiii elle gila tak ingt kat tak sangka kau pun tulis blog :)

cik nur said...

zoey zau yah : thanks cz still lagi singgah kat blog nur eh :)

Rina Ellisa said...

hahahaha.. sesaje suka2 je tulis2 blog ni.. :D