Friday, October 17, 2014

Review Produk for Acne Skin

 
 Assalamualaikum korang hihihu
 
Salam jumaat yoo..ok just nak share my current skin care sbb percaya lah sesetengah wanita bila umur naik 21 or 22 ttba muka naik jerawat ..bila remaja muka ok flawless sbb kebanyakan terbalik time remaja muka yaa ampun tapi bila umur dah 20 or 21 muka adalah flawless dan yaa aku adalah tergolong dalam muka remaja adalah licin naik 20 or 21 jerawat naik dengan jaya nya ok..stress habaq hang..
 
so nk share 2 produk yg best utk acne mcm nur kan.. yang first ialah tadaaa hahaha..
 
Krim jerawat ni mmg best kalo malas nak menepek segala bagai tapi nyampah dengan jerawat yg duk pesta kat muka sila pkai nih and sapu jaa esok jerawat akan makin berkurang and mengecut hihi..ada lagi satu produk nak share Masker Organik Warisan produk tempatan yang memang sempoi..
 
Kalo untuk rawatan acne gaulkan dengan air perahan limau bila pakai akan rasa  gatal2 sikit tapi bila dah basuh masker nih muka terus lain lebih segar so antara khasiat nya ialah
 
Khasiat masker organik warisan ...
*100% organik
*Melembut, melicin dan menghaluskan kulit.
*Memudarkan parut jerawat dan menghalang perbiakan jerawat.
*Mengelakkan jeragat dari membiak dan memudarkan parut jeragat.
*Sesuai untuk semua jenis kulit.
*penggunaan berterusan akan menggebukan kulit
 
serius produk dua-dua tak ada sponsor pon  cuma review nur untuk di share kan dengan readers jer..so kalo korangada kulit acne sila la cari 2 produk yang awesome nih yang penting harga bukanlah harga berdentum ok..
 
nah berlanjer sikit gambar tak berapa nak flawless skit hihi..ok la korang happy weekends ok tadaa
sila jangan muntah hihihi

 



 

 
 

 

 
 

 
 
 

 

1 comment:

mastura liyana said...

mow terbaik. sy pengedar masker organik warisan. nak cuba? boleh la calling2 saya

0133008943 mastura