Monday, May 23, 2011

Kerisauan

Salam sumer readers :)
dulu2 kan i fikir kalo couple dah lebih dari setahun makna nyer hubungan tuh dah serius dan selamat makna nya hubungan tuh dah kukuh la kan..serius tuh mmg la kan tapi kalo selamat tuh belum tentu sbb kadang2 i pun risau apa kesudahan kisah i dgn encik abon nih eh ye la sbb sume org boleh merancang i dgn encik abon pun merancang jgak tapi yang menentukanya kuasa allah
dan sekarang nie i tgk org bercinta yang lama dari i pun ada yang putus so tak boleh la nak fikir mcm tuh..sekarang nie i dah kerja part time dekat mcd baru dan masih lagi proses sesuai kan diri hurm tp i tak ada rasa sayang lagi la dekat mcd nie sbb tiap kali nak pergi kerja rasa nak berhenti kerja jer (-___-") teruk kan i nie hehehehe dan mcd baru i nie budak lelaki nya adalah ramai pastuh kan ada yang boleh menggugat kan iman i hehehe dan i tahu encik abon pun rasa risau sama mcm i hehehe sbb first day i balik kerja dia amik dah tanya soalan mcm nie hurm ada org ngorat tak?dan i pun cakap la mana ada org ngorat tapi adalah org cakap saya comel hahahaha i kan jujur so ckp jer la bengang jer encik abon rasa kadang2 nak cpat2 jer bertunang sbb rasa mcm tak secure pun ada huhh tp pape pun i percaya pada jodoh harap2 la jodoh dgn encik abon sbb i dah penat nak start couple pastuh nak in relationship 2 or 3 tahun pastuh kena tgk sesuai tak untuk jadi suami ish tak kose la senang cter lagi pun i dgn encik abon dah lalui mcm2 dan parents kami dah kenal each other so i harap mmg jodoh kami kuat insyallah..kalo ikut i dengan encik abon masing2 dah kerja dan ada kerjaya yang stabil sepatut nya kteorg dah boleh bertunang atau kawin terus hehehe tapi biasala kteorg ada plan sendiri cme kena bersabar jer dlu hehehe tapi kan kalo tgk kawan2 i advance oke ada yang dah ada anak 2 ada yang dah kawin setahun ada yang nak tunang dah hujung tahun nie dan ari tuh ada sorg kawan siap post dekat status fb lagi mcm nie "aku bahagia dengan suami tercinta"mentang2 la baru kawin oke fine jelous hahaha tp tuh la tak boleh nak compare life kita dengan orang lagi pun kalo dah berkawin lain plak cabaran jer so pape pun sekarang nie kena la enjoy dan besyukur dengan apa yang ada dan yang paling i harap sekali tuh la harap tak der la org ker 3 yang akan mucul diantara kami oke korg tak care oke babai :D


3 comments:

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

enyheartsdiamond said...

saya pun risau dgn hubungan saya :')

cik nur said...

eny : tuh la tp tak per la kita berdoa dan tawakat sahaja yaa eny