Sunday, January 29, 2012

Kenapa kita menghilang??

p/s nie gambar the latest yaaa aku main bam bam yaaa T___T


Assalamulaikum readers
dah lama aku tak berpot pet dekat sini hehehe
dan kenapa aku dah lama senyap sgt sebernanyer aku rasa nk bercuti dari tulih blog buat sementara dan lebih fokus kepada benda2 lain dalam life aku
so skang tangan dah rasa gatai nak tulih blog so here i come masa bercuti telah berlalu hehehe
aku akan aktif balik menulis tapi munking tak sekerap dulu but aku akan cuba daripda senyap jaa kan
alhamdulilah sepanjang aku senyap nie follower aku bertambah ye la blog aku nie dah la asyik2 pasal aku bebel jer la ada jgak yang sudi datang *terharu*

bila aku dah tulis blog dan tak baca blog org lain apa yang aku rasa ialah outodate yaa sbb bila aku baca blog nie mcm2 info yang aku dapat k so bila aku dh tak bce blog org lain ntah la aku rasa life aku mcm boring jaa serius..

so aku rasa aku mmg tak leh nk tinggalkan dunia blog mcm tuh jer hehehe
hurm life aku skang so far so good famili aku hepi and aku rasa life aku getting better alhamdulilah aku bersyukur cuma aku kena usaha lebih perbaiki diri sendiri untuk menjadi manusia yg lebih baik kan kan kan..

so apa yang aku nak plan untuk tahun 2012
  • lesen kereta
  • kereta
  • kumpul duit
  • part time job
  • nak try pakai lens
  • start persediann untuk bertunang
  • insyallah kalo ada jodoh dan rezeki aku akan jadi tunangan org mintak di permudah kan yaaa
so apa yang aku kena perbaiki
  • waktu solat kalo boleh tak nak lewat2 lagi
  • kurang penggunaan plastik dan polistrin bawak tapuware jaaa
  • yup kurang kan berat badan *benda paling kritikal aku kena buat * cehh
  • mantap kan cara aku berkerja buktikan yang aku boleh buat yg lebih baik insyallah
so aku rasa benda2 nie aku nak kena capai dalam tahun nie aku tak nak letak banyak2 sbb tkut kena carry foward next year plak kan hehehe
oke la korg nnt aku bebel lagi k
take care gud nite babai

7 comments:

zOeY zAu YaH said...

selamat kembali cik nur =)

zOeY zAu YaH said...

selamat kembali cik nur =)

Yatie Musa said...

gud luck dear.

wahh da nak jadi tunangan orang. happy for you. =)

ade mase update jugak blog taw. jangan rehat lame sngt. hikhik =P

Farah Hanis said...

may all your wishes come true :)

Einaz Shah Rizal Thomas said...

haiiiii awak ;)

jemput la dtang ke blog einaz. ada info penting untuk anda sebagai wanita, punca pad yang diperbuat daripada bahan kitar semula menyebabkan kanser rahim.takut kan..

lieyana said...

saya doakan awak :D HEHE

YOUsoF said...

Menghilang untuk menjadi seseorang yang lebih baik!


Aminnn. Mantapkan usaha dan usaha ok! ;)