Wednesday, November 21, 2012

Hai Musim Kenduri Kawin :)

salam and hai 
yaa this is my weekend heheheh minggu nie pergi rumah kawin yeahhh the best thing ye laa
bila akhir tahun nie kan banyak jemputan kalo jauh tuh mmg nur tak dapat pergi ..
dan kenduri nie kawan umi seronok sbb dapat makan nasi kenduri hehehe (minah nie makan je tahu pn)
hahahah semua gambar nie nur je pun excited tangkap hahaha yg lain pun mcm malas nak layan hahah (-___-")
eksited sikit  pakai lawa2 hehehe seronok smlm lagi dapat spent time dengan famili yaa adik ana tak ada sbb pergi hatyai kakak kau tggu nie dik apa yang dia bwak balik hehehe :)
so apa2 pun have  nice day  so seteruk mana pun haari anda harinie try untuk enjoy you day eh my dear :)
take care and dadada

3 comments:

Mustika said...

nice blog! want to follow each other dear? :)

http://choccopost.blogspot.com/

cik nur said...

Mustika :hai boleh jgak nnt nur visit blog yaa..thanks cz drop by blog nur eh :)

Azhafizah Md Nor said...

musim kenduri banyak makan nasik minyak.yeay!