Sunday, November 18, 2012

Its My Besday bebey heheh

Salam and hai :)
yeahhh its my besday ye la skang dah jadi beleted
tahu tak best kalo besday di tgh bulan hahaha T____T
tapi tak apa la bersyukur sangat apa yang nur ada skang yaaa this year no besday cake so sad :(
ohhh sedih nyer tapiii thanks semua besday wishes ye laaa doa kawan tuh lagi berkat kan :)


of cz besday wishes dari tersayang mcm nie la yang paling bahagia thanks awk :)
i hope that  every year sye sambut besday dengan awak disisi ye...ceh ceh ceh iwang pulak mak jemah kan heheheh..so korang heve a nie day yaa korang..dadada :

4 comments:

The Gangster Love to Haha. said...

Hi,salam.Yoo happy besday bebeh. yeay november *sep*.

Azhafizah Md Nor said...

Happy Birthday Cik Nur.Enjoy your day ^__^

Rina Ellisa said...

happy belated bufday skinnn

semoga panjang umur & di murahkan rezki..

Aminnnn :))

cik nur said...

The Gangstar love :thank you very much :)

Azhafizah :thanks fizah u too

Rina Ellisa :thanks a lots L hehe :)