Friday, December 14, 2012

Gangguan seksual haihhh

salam semua readers haiii
act kali nie just nak cakap pasal gangguan seksual  dan ofcz sbg perempuan for sure pernah ada pengalaman kan dan sebernanyer gangguan seksual nie bukan setakat meraba atau disentuh tapi tunjuk aksi lucah tuh dan kalo lelaki suit buat mcm bunyi tikus tuh kalo perempuan rasa tak selesa itu boleh kira gangguan seksual ok..

betol dan nur paling jelik dengan lelaki mcm nie ok..rasa nyer ada la a few accident yg nur kena..cth nyer 2hari lepas waktu lunch pergi la kedai yg jual goreng ala mcm goreng pisang la apa la..abg nie berdiri sebelah nur then ofcz la buat tak tahu kan..sbb nyer tak kenal tapi nur ada la tgk dia sekali imbas then tak smpi berapa minit dia tegur hai beli apa tuh dah lama tak nampak..

motif ttba mcm tuh haihhh nur pandang dia atas bawah then terus cakap kak bagi samosa 3 dah dapat terus bla..kakak goreng pisang tuh pun senyum sinis tak layan dah ler kalo gatal mcm tuh..cerita ke 2 balik kerja eh dalam train otw balik rumah la eh train berhenti stesen hang tuah ttba ada lelaki dengan kawan dia duduk dekat kerusi dan kebentulan pintu train terbuka kteorg pun bertentangan la kan ..

dia boleh muncungkan mulut buat mcm nak cium jijik tak kurang hajar kan..tutup je pintu train terus nur buat fuck hahaha geram gila puas hati reaksi lelaki tuh terkejut dan melopong..tak bermoral punya manusia haihh..nur pun bukan la sesuka hati nk kurang hajar tapi geram sesangat tau kalo jumpa org tak ada kesedaran sivik mcm nie..

so girls kena slaloo sangat beware bila berjalan tak kira naik transport awam or drive sbb sama je dua2 ada risiko ..kalo boleh tahu la cara nk pertahanan diri ala paling kurang pun basic2 la..

 ok la apa2 pun take care and have nice weekend ok 

gud nite and take care :)

6 comments:

Azhafizah Md Nor said...

orang camni selalu ada tape kena di ajar dgn cara yang boleh di ajar..dorang ni ade masalah mental kot.

محمد رازيق said...

huhu. lately ni semua kena hati2. bahaya. lelaki pun sama. hehe

Lizzie Yasmin said...

Liz dulu waktu naik train, tengah padat plak train tue. Terasa ada benda sondol dekat blakang. Mula2 ingat biasa je. Makin lama makin terasa, terus pusing belakng dalam padat2 tue, kene sedas tamparan maut. Semua orang tergamam. Sampai next stasen, orang ramai tolak dia keluar. Huh main - main sama gua. huhuhu

zOeY zAu YaH said...

mmg ramai gak laki camni.saya pun mmg x suka.

epaa chenta said...

dunia skang dah xselamat.hehe

cik nur said...

Azhafizah :tahu tak apa so kita yg girls nie kena beware lagi2 jalan2 sorg2 kan :)
محمد رازيق.
yup kebanykan nyer kan tuh la :)
Lizzie :hahaha betol2 tuh babe lagi2 kalo naik transport awam lagi kena extra carefull tau :)
zoey zau yah :ha tuh la sabar je la kan hihih
epaa chenta :betol baik budak2sampi org tua kan tak kena culik kena ragut haihhh zaman sekarang