Saturday, January 5, 2013

Hai salam Tahun Baru :)

Assalmualaikum
selamat tahun baru ya allah cepat sangat masa berlalu harap tahun depan akan lagi double wow gituu(pengaruh tv hahah)

yes already 23 and DP  kawan2 fb  semua dah tukar gambar kawin ok haihh mak jemah mcm mana pulak still tak  ada cincin  di jaris manis pun but yess allah always know the best dan itu i percaya ok
dan mcm biasa setiap tahun baru I akan senarai kan azam kat blog supaya ada la arah yang ditujukan

setiap tahun baru islam akan mempebaharui azam untuk menjadi hamba allah yg terbaik dan ahli syurga walaupun rasa tak layak harap I akan perbaiki diri kann insyallah ya allah permudah kan :)
dan tahun baru ompotih of cz I wanna to build better life kan sama ada carry forward azam lepas atau tambah lagi azam kan..

so this year alhamdulilah banyak jgak azam yg tercapai alhamdulilah syukur sangat2..
harap keluarga sentiasa dirahmati allah aminn terutama sekali my umi la kan  :)

so lets check out azam 2013 ok hihihi :p

1 )Nak Kurus
  ok to be honest nie azam yg i forward dari berapa tahun lepas ok hahaha but as long tak ptus asa  mak jemah akan tetap carryfoward azam mak jemah ok hahaha :B

2)More saving
ya allah tahun nie saving hurmmm teruk sgt ok tabiat shopping yang makin teruk arghhh
harap tahun depan nur akan lebih bersedehana la kan harap2 sangat ok ubh tabiat suka shopping nie
well sebernanyer tak boleh ubah  u know girls kan hahaha tapi harus berkurangan la kan :)

3)One step closer in my relationship with ehem ehem
hurmm nie semua bergantung pada takdir allah but i sbg girl we have a dream right and tak salah kalo plan tak salah masukan dalam azam kan because i already in serious relationship moga dipermudah kan jodoh kami :D

4)On Vacation with family
Mahu  plan nak bawak my family gi bercuti alhamdulilah sekarang dah senang sikit ada kereta harap boleh mengembirakan umi and my family dah lama tak bercuti ramai2 kan :)
since abh pergi :'(

5)Perhaluskan lagi skill
ok skill apa la sangat yang nak halus tuh kan...act nak berlajar masak ye la nk kawin iye2 kan dah tuh masak nyer tak pandai  mcm mano takkan hari2 nak makan luar kan..act kalo I nak masak utk tekak sendiri boleh le setakat campur tolak bahagi tadaa spegheti goreng cer kalo masak lemak segala bagai
sila ko bermimpi di siang hari hahaha

Harap2 tahun nie nur akan perbaiki diri untuk menjadi wanita yg lebih dari masa ke masa insyallah :)
so blog readers happy new year alhamdulilah diberi peluang untuk hidup dan berjuang utk menjadi manusia yg lebih baik insyallah aminn 

Babai thanks cz reading yaaa :)

 

 

 

 


3 comments:

Nana Farhana said...

Hi, salam perkenalan..Nana folo cni..
Happy new year!
Insyaallah, di tahun baru ni moga2 segala azam sis terlaksana..amiin =)

Boleh cuba Premium Beautiful Corset, produk berkesan utk kesihatan+kecantikan..Pasti meletopsss dan bertambah2 cun dengan PB..
Boleh jana extra income juga dgn PB..boleh pg vacatioan jauh2 dgn family nnti
For more info, do contct me
jemput singgah yer
nanafarhana12.blogspot.com

Anna Boleyn said...

Chaiyok2! ; D azam tahun baru no.1 sama. :p

Cahya Zaque said...

Happy new year~ ^^

Salam prkenalan~ hehe.