Tuesday, January 29, 2013

Play With Make Up :)

 
salam semua harinie dah start kerja apakah muka ikhlas ni ikhlas hehehe
ok hari nie nur nak story pasal make up to be honest nur mmg suka make up suka kaler2 hehehe pergi kelas tak pernah banyak pun nur blajar dari internet dan blog
dalam real life rajin ke make up to be honest  eh tak pun hehehe  make up tapi simple2 je la tak ada la beriya sangat kan over smpi eyeliner double wing bagai hehehe
tapi harap nur just akan lebih rajin nak makeup nie asah lagi skill cita2 nak jadi mak andam ke??
eh mmg tak ler hehehe buat masa skang suka tenyeh muka sendiri lagi baik hehehe
tapi mmg suka la make up senang cerita hehehe
 
 
 
nie percubaaan pertama well tak ada pa sangat la just try and eror je
nie make up simplehe haippp jgn kata nur cukur kening eh penat tau lukis2 supaya nampak real
tapi en abon slaloo Tanya awk cukur kening ke??
tak ada kerja la sye awk see make up boleh tipu pandangan mata org ok :)
 

lipstic nie fav nur suka kaler nude sesuai pakai dengan make up mata yang bold atau garang dan boleh jgak pakai  dengan make up yg lembut so Nampak la soft hehehe
see lipstick yg sama hehehe suka :)
ok nie the latest nur try kat muka well ada kemajuan la sikit kan well pasnie nak try make up kaler2 bold seperti lipstick merah wauuu like like hehehe
last sekali muka tak ada make up hehehe mmg tak lawa tapi  boleh Nampak kan beza kalo make up or tak hehehe tapi kdg2 nur kerluar jgak tak pakai just nak rasa free and tak nak terikat sangat dengan make up and dalam make up nie satu yg big noo to me ialah bulu mata palsu well bagi sesetengah orang bnda tuh mmg cantik tapi  bagi nur kalo kita slaloo pakai and bila kawin takkan Nampak seri sbb kita dah slaloo pakai kan tapi kalo nak pakai jgak better potong dua fake eyelash tuh and pakai dekat hujumg je so Nampak lebih matural  sebermamyer kalo pakai bulu mata palsu untuk big event ok la tapi setakat nak pergi rumah terbuka kawan tak pun gi shopping mall lpekan je la yerr
ok la korang nur hbs bebel ni  apa2 pun have nice day ok
babai :)
 
 

3 comments:

CiK Bella said...

bella suka nak pakai eyeliner tapi mata sensitif.

fyna said...

cantik je syg =)

Izza Sakura said...

rjinnya mekap huhu