Thursday, January 31, 2013

Nida and Ismail Wedding

 
 
 
salam and hai korang harinie dah rabu hehehe cepat masa berlalu kan dah nak hbs bulan 1 dah yaaa harap nur tak buang masa banyak dengan bnda tak faedah la kan :)
ok ahad lepas gi wedding officemate nida kteorg pernah kerja sekali and bila dia dah msuk bhgn proj we still keep in touch share story masalah kerja family and dia kalo kita mintak advise sangat2 membantu very2 supportive la senang cerita
dan dia skang dah jadi Pn Nida haii hehehe
lepas makan kerja en abon hehehe yup pergi sekali dengam en abon skang nie bergantung sikit kat dia la kalo nak drive dia kena ada kat sebelah tak apa perlahan-lahan and yess im getting much better en abon pun dah tak marah2 sangat kalo drive hehehe yiba yiba hehehe :)
kawin nie dekat pantai hill park and serius denwan nie cantik sangat nur suka lighting dia lawa :)
 
 
nie En abon lepas nur tangkap gambar nie dia tgk and dia kata asal muka sye macam kaki pukul nie hahahaha aku dah tutp mulut gelak2 abang2 hihihi
and yaaa gambar pengantin nie je yang ada ingt nak tangkap dri atas tapi dengan photographer nyer  block time nie nida panggil untuk tangkap gambar sekali and yesss nida lawa sangat baju pun cantik pelamin lawa lighting lawa I love everything hehehe
so to Asnida Osmanrani Gud luck for your new life selamat pengantin baru moga kekal hingga jannah aminnn
 
 
 

2 comments:

CiK Bella said...

best pergi kenduri kawen. makan free. teeet !

peach said...

love your blog:) xx peach

momomoworld.blogspot.com
or
justalittlekitten.blogspot.com.au