Monday, January 21, 2013

Smt Ert Setapak In memory rindu sangat :)

 
salam korang so mcm mana hri isnin korang??produktif tak??hehehe udah2 ler Monday blues bagai esok selasa nur plak tggu khamis boleh cuti heheh ahaks me likey ok heheeh so sementara nak cuti make sure korang hasilkan hari2 yang terbaik ok..ok harnie nak story morry zaman nur sekolah asrama nur Smt ert setapak
mcm biasa la nur nie bukan budak pandai pun dalam kelas biasa2 je ratu tdo lagi ada la heheh
smpi kena marah dengan kawan sekolah azie ko nie jangan la tdo nnt berjangkit kan aku boleh hahaha??
gambar nie graduasi wahh nervous oke naik pentas apa yang dapat berlajar hostel well berlajar jadi tough  la ingt senang ke??kena buli dengan senior kena sound ye la hari2 menjadi junior tapi tgk sekilas pandang kteorg nie junior biasa tapi senior mesti tak tahu apa yg kteorg dah buat heheh arituh ada bgtau kak pikah(my senior)
hehehedia marah agak nyer tapi nur sah say sorry harap terlepas la  sbb dah mintak maaf kan
gambar kelas masa nie tak semua ada tapi hampir2 la semua  cuba la cari nur yang mana hehehe  nur amik kelas ketaring so masa tuh kelas nur paling ramai lelaki heheh percaya tak 7 orang so kira nyer nisbah lelaki waktu nie rasa nyer 1:35 heheheso korang rasa dieorg nie mmg jadi lelaki pujaan yuckksss ok hehehe
nie digourmet mcm ala2 restoran kitchen dia mmg ala hotel skit la dan kat sni budak teknik yg banyak guna kteorg budak vokey pakai yang ado2 je sedih kan tapi tmpt ado2 tuh la banyak kenangan ok hehe mcm2 ponteng kelas semua ada la hehehe (tersenyum sambil menulis )
this is my class and tempat duduk nur hehehe well nie la kawan2 rapat nur time skolah mmg best and yess I miss this moment a lots :) well dgn diroeg berlajar kongsi almost everything dlu makan sepotong kek boleh smpi kongsi 9 org percaya tak??
3 katil bercamtum 9 boleh baring percaya tak ??
rindduuuu sangat rindu gilaaa T____T
 
lpe nak story budak dorm haaa budak dorm nur lain kelas ok nur sorang je budak vokey yang lain semua teknik 3 pengajian makanan hehehe dieorg best ok tak ada dikriminasi ok semua layan sama jeeee then bila nur masak atau ada exam nur akan simpankan skit untuk dieorg rasa dan bila dieorg buat projek baju nur sibuk2 jgak maik dengan pola2 baju dieorg tuh hahaha seriuss ya allag rindu dorm berkat nie and rindu jgak my bed partner ainn hehehe :)
ok time nienkteorg join larian apa nie ntah ok la time badan I fit lagi ok nk berlari sekrang niee cenderumg kepada jalan laju2 yaaa hehehe and t shirt nie nur simpan lagi smpi skang ok wlpun nur pakai baju tdo hehe selesa sbb kapas :)
banyak lagi gambar tapi serius nak tnjuk kat sni mmg smpi tulat pn tak hbs
dekat skola nie nur jumpa friendship yang paling best
best jumpa dengan orang2 yang memberi kenangan manis nur doakan walaupun kat mana korang berada korang akan Berjaya dunia akhirat insyallah  and malam ni nur akan tdo dengan kenangan manis2 ok gud nite guys take care yaa :)

4 comments:

Rina Ellisa said...

skinnnnnnnnn...

rindua laaaaaaa T__T

Siti said...

amboi..kenangan tuuu hehe.

cik nur said...

Rina Ellisa :hurm tahu pun aku pun rindu hehehe bila ketawa ramai2 bila cikgu mahsuria masuk dorm kita time tuh semua tgh makan wlpn lampu dh tutup

Zoey Zau Yah : yess betol kenangan paling manis hehehe :)

cats said...

ada masa sila singgah ke blog sy..tq!
http://sweetieshopperfumes.blogspot.com/