Sunday, December 8, 2013

Kisah Wahai Si Lelaki

Salam Ahad korang  hih

Harinie mesti tgh bersantai-santai kan hihi..kan best kalo hari2 hari ahad babe cantik muka kau sakinah hihihi
so korang ni nak story pasal  lelaki secara jujur nya lelaki slaloo cakap yang perempuan ni complicated kau tahu suka merumitkan benda yang senang tak paham dengan perangai lelaki..kadang2 aku rasa lelaki pon sama apa huhh ada je perangai lelaki yang aku sendiri tak paham kenapa hihu

kira story nie semua pengalaman sendiri la tuan punya blog ni hehehe..ok firstday masuk kerja tmpt baru la kan..aku pon duk melepak  sementara tggu En Abon dtg la kan..borak2dengan mamat A ni..borak punya baik punya cantik duk gelak2 ttba dia tanya aku ni tggu siapa nie..aku pon dgn jujur nyer jawab tggu bf..
sambil wat muka nyampah dia kata dengan bangga nya bf yer pastuh terus wat muka nyampah and senyap boleh..aku mcm whattt???aku tak paham lelaki bila aku kata tggu kawan dia kata aku ni cover takut value jatuh tapi bila aku berterus terang kau nyampah pulak apakah apakah konfius aku..

ok cerita lelaki B pulak yer..ok aku kerja mcm kaunter depan so mmg jumpa mcm2 hamba allah yg aku jumpa..ada lelaki nie dtg dengan bos sementara bos dia duk bercakap dengan org HRD dia pon borak dengan aku..aku nie layan kan aje la dah gelak2  pastuh sebelum balik dia bagi no phone aku pon hurmm simpan lama2 buang je la nk wat mcm mana aku ni mmg dah berpunya kannn hihih..2 or 3 minggu  lpastuh dia dtg ofis dia plak jadi serba tak kena mcm nak cpat2 bla..masalah nyer aku tak cll bukan sbb tak minat cuma mmg tak boleh pon tapi klo setakat kawan tak ksah..

nk tahu tak secara jujur nyer lpastuh dia dtg ofis buat muka serius ok aku mcm whatt sbb aku tk cll  ttba dah mcm musuh padahal aku bukan tak nak sbb tak boleh ye la lelaki ada 3 tmpt kosong perempuan plak ada satu jer dan aku plak dah ada yang satu nk mcm mana tapi aku ok je kalo nk kawan tp mcm mana dh dilayan mcm musuh plak

lelaki C plak eh part ni yg aku mcm errr..tanggapan pertama aku kat lelaki C baik sopan and smart la..
sekali dh slaloo dtg tuh borak2 la..dia tanya la nama aku umur la study mana2  single lagi ke mcm2 laaku pon jawab  bila tang dia ckp aku pon layan je la sbb aku mcm tak tanya jer hihi..dia pon ckp nama dia bab status dia kata sye ni dah bertunang tapi jangan kecewa yer..aku dah whattt kena beberapa minit lpas ttba ckp mcm nie apakah apakah loya tekak aku nk muntah huhh..

so paham tak mcm perempuan mmg la rumit tau tapi lelaki secara jujur nya aku pon tak paham kadang2 apa je yang dalam pale hotak korang eh hihu

ok la terima kasih sbb duk baca aku bebel bapak la panjang nie heheh...salam ahad babai :)


2 comments:

Ku Azniza said...

ahha lawak lelaki c..

Izza Sakura said...

nampak sgt cm perasan hehe