Friday, December 6, 2013

Salam December

Assalmulaikum 

ye aku timbul kembali hahah sekejap tenggelam sekejap timbul hihihi..biasa la nk menulis ni kena ikut hormon jgak kalo ada rajin ler hihihi boleh mcm tuh..so siince dah lama tak menulis aku just nk bgtau ler..sesiapa yang amik oder edit blog nie boleh ler pm email den yer sakinahnur@ymail.com

lelagi bebudak skola yang tgh cuti skola ni meh la pm kakak korg nie oleh kerana blog nie pon dah lama tak tukar  baju hihihi..secara jujur aku pon dah malas nak main coding satu nyer lagi tak ada masa mcm dulu2 tuh haaa gigih ok sekarang ni tak apa la aku oder je la so siapa yg berminat boleh pm kat email addres 
harga  boleh dibincang kan sbb nyer kalo boleh nk tukar semua kat blog..

sbb blog di edit adalah zaman aku bebudak comel lagi gituuu hahaha..skang comel jgak cuma mcm tak berapa nk budak je lagi mihmih..mampus la statement buat org muntah hahaha...
ok selamat berweekends yaa :)

nnt senang2 aku update lagi perkembangan yang tak berapa nk kembang sekarang hahah :)

bye bye 

4 comments:

Rina Ellisa said...

skinnnnn...

update selalu2 tau =D

Azhafizah Md Nor said...

cik nur tetap comel..welcome back :)

cik nur said...

@RinaEllisa hahaha ok2 aku cuba yer ;)

cik nur said...

@Azhafizah hihi thank you oraits keep in touch yaa :)