Tuesday, September 21, 2010

Kisah duit nuffnnang

salam sume readers
hurm pasal duit nuff i kan baru je letak i pn ska jew tgk berapa balance nyer
berapa yg naik nyer bila tgk menaik mmg la suka sgt walaupn naik ntah berapa sen jew
biasa la minah jakun la katakan huhuhuh padahal yg ada baru beberapa ringgit tak dew la mcm org lain beratus-ratus.. i letak nuff nie bukan la nk mengejar duit gilo2 kan tp i just anggap nie duit tabung untuk masa jangka yg panjang sekurang-kurang ada la jgak income yg ttba ada jew yerk.. mana la tahu time i nk kawin nk guna duit bole la tinjau2 korek2 duit nuffnang kan tapi kalo dapat lebih tuh kira rezeki masing2 la kan yg penting kne la usaha kalo tak usaha mana la dtg hasil nyer kan mana ada duit yg dtg golek2 ..mcm tuh jgak la letak nuff dekat blog nie pn kalo nk masyuk kne la nyk usaha kalo keja mcm i asyik nk tgk duit jew kerja mmg naik sen2 jew la kan..org kata kalo letak nuffnang mata duitan hurm tapi i tak la bagi i sambil menyelam minum air kalo dah suka berblogging nie apa salah nyer kalo tambah2 duit ckit kan paling kurang pn bole bleh la berlanje famili mkn2 kan..dapat pahala ye disitu..hurm pape pn yg penting tujuan niat di hati la kan kalo baik insya allah di permudah kan..hurm lpas habis baca entry nie yer readers2 syg yg comel lote (ayat bodek) hehehehe sila la klik nuffnang cik nur oke..
terima kasih yer readers >____<

1 comment:

Amirrah Zawani said...

gud luck dgn nuffnang :)