Wednesday, September 29, 2010

Rasa down sgt2 nie

salam dear readers
i think about are few day before i have really2 bad day...i lost my hp again for the 3rd times i think i dont know why i so careless to take care my own stuff gila sedih tahu T-T
dah 2 hari hidup tanpa hp..bnda2 yg i rasa mcm kehilangan kalo hp tak da and second think about encik abon we have complicated thing in our relationship uuuwwwaaaa..slaloo kalo i ssh2 mc nie dia la support2 i tapi i sendiri jew kali nie..
today is encik abon besday so di sbbkan mcm2 masalah i tak plan nk ble nk bagi hadiah apa nk wat suprise apa cz i have so many think in my brain..and baru teringat nk mintak cuti kat mcd cz maybe akan dapat spent time dgn encik abon sekali manager i ckp tgk dulu kalo mcm tuh i mmg takkan ada peluang la nk cti (-__-") hurm tapi apa2 pn akan i fight jgak mahu cuti lagi pn dah lmer i tak cti kerja mcd... lagi pn bila lagi mau spent time dgn dia cz he always busy sgn kerja la business lagi (eh ttba baru perasan knape byk sgt lagi nie) continue our story dan ada beberapa konflik dekat office yg make my day mcm tettt..so dalam beberapa hari malang yg bertimpa-timpa mmg tak bole bla...but pape pn sume nie bagi i kekuatan ala mcm popeye bila dapat bayam eh dah lari topik hehehehe yela bagi kekuatan dan peringatan untuk membaiki diri i so skang i dalam proses repair my self hahahaha tak la i main2 jew skang nie i ngah duk pikir apa2 yg ptut i buat untuk solve sume problem nie dan alhamdulilah masalah selesai satu persatu walaupn tak sume nyer yg selesai tapi sekurang-kurang nyer berkurangan..so korg2 doakan kan la i balik sedia kala berpopet mcm mak nenek tempek gambar ceria2 dan dagu berlapis kat blog
anyway thanks cz reading cz bila i pot pet kat blog rasa lega ckit ^___^








p/s : nnt bila oke i upload gambar open gi open house tau

1 comment: