Tuesday, November 15, 2011

Small Celebration On My Besday :)

salam semua readers
act last sunday besday nur yang ke 22..ya allah cepat sangat masa berlalu dah ubah angka umur nur hehehe

hurm celebrate tak der besar2 simpel jer pun walaupun mcm tuh nur lansung tak sangka ada kek and makan2 anyway sbb lama dah kot tak kek besday sedih kan heheh..

well dengan encik abon pun tak der la suprise gegiler kek ker coklat ker kan..just lepak dekat titiwangsa dan spent time together jer sekali tadaa nah untuk awak hepi besday ^___^ ice cream yang tersedap saya pernah rasa sbb makan dengan rasa bahagia thanks awak..
tepat pukul 12.00 dah la nyanyi lagu besday smpi saya menangis sambil gelak2 sbb terharu dengan kelakar dgr suara awak menyanyi

hurm harapan aku pada hari jadi yang ke 22 nie kan
  • harap keluarga aku hepi slaloo
  • nak orang yg tersayang bahagia tak kira kawan ataupun my encik abon <3<3<3
  • nak berusaha lagi nak material banyak2 heheh
  • nak berubah dan perbaiki diri dari masa ke semasa :)
oke la korang readers doakan nur yg terbaik yaa

5 comments:

Cik Puan Bunga said...

Happy birthday Cik Nur!

Semoga panjang umur dimurahkan rezeki ya Cik Nur!

Cepat - cepat kahwin! HEHE!

zOeY zAu YaH said...

happy bsday..22 uapnya..muda lagi nih...smoga bahagia selalu ya..

~cik tiram~ said...

hepi bufday cik nur !

fathiahRAIHANA said...

wahhh Happy Befdayyyy ye :)
moga bahgia selalu ^^


siap ada kfc gittewww
org lapaq nehh. hihi.

cik nur said...

kak bunga :thanks kak insyallah moga dipermudah kan la uer :)
zoeu zau yah:thanks yaa zoey ^___^
cik tiram:thanks yaa cik tiram
fathiah raihanah:hehehe terima kasih :D