Tuesday, November 15, 2011

Umi not felling well

Assalamulaikum :)
hai readers hurm sebernanyer bebrapa hari nie umi mcm tak sihat jer mata dia problem act umi pernah buat pemedahan kornea maksud nya mata akan jadi lebih sensitif la semua kena carefull..tak boleh buat kerja berat2 angkat benda berat kira mcm tuh la

semalam gi chek up doktor kata just luka so letak ubat dan tutup mata umi sebelah..hari nie pergi chek up lagi aku harap semua oke la kan..sejak abah dah tak ada aku makin risau kalo tgk umi sakit sbb aku umi akan pergi tinggal kan kami dan aku sebagai kakak sulung kena amik alih tanggung jawab semua tuh huhh bukan la mengeluh apa

cuma hello aku ready ke semua tuh??perangai aku pun mcm budak2 so not sure la..tapi aku kena ready jer dengan segala kemugkinan dan buat yang terbaik la kan..hurm aku harap hari nie umi akan getting better la eh insyallah tapi pagi tadi dia kata mcm sakit..huhh..risau..risau

korang doakan la yer terbaik :)

6 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

amin.. anak sulung kne kuat, tabah, sabar! i know u can :)

aishah said...

semoga mak nur cepat sihat...:)

aishah said...

semoga mak nur cepat sihat...:)

zOeY zAu YaH said...

sedihnya..mmg camtu la yg kita fkr kan? semoga semuanya baik2 saja..amin..

~cik tiram~ said...

cik nur jangan risau....moga2 umi cepat sembuh..

cik nur said...

paani:insyallah yaa
aishah:hurm tuh la harap2 la
zoey zau yah:hurm tuh la rasa sedih dan risau jgak la
cik tiram:thanks yaa cik tiram insyallah