Sunday, August 15, 2010

Berbuka puasa dgn darling mien syg :)

salam sume readers
sorry sgt dh lmer tak update tapi i rajin jalan2 blog kawan2 kan hehehehe
smlm hang out dgn kak mien berbuka puasa sama2 and jalan pape pn i dah window shopping apa yg i berkenan hehehehe maybe next week start shopping kot..mula jumpa dekat mcd Tun Perak cz dia ada kerja ckit sambil tuh i online2 dkt sne lpas half and hour kte org gerak gi baza ramadhan dekat dato keramat dia punya bazar glew la happening kan tak mcm dekat umah i hurm hambar jew rasa dekat dato keramat nie harga dia kn murah mmg berbaloi la kak mien ajak i dia gi sana..pastuh gerak gi KLCC gila tak round satu food court tuh nk wat pilihan nk mkn apa bila pergi kat subway rasa nk mkn jer ble tgk dekat wastern rasa nk mkn plak hahahaha..hurm nama pn nafsu sume pn nk mkn kalo bole


gambar huduh jew wei hahahaha..layyyaannn
l
hope best friends 4 eva oke love u :)
budak kecik nie nama nyer dia najib gila tak duduk diam cz ada satu famili nie berbuka sebelah kteorg sambil tggu waktu berbuka i melayan la budak kecik nie dah la menagis kuat kalo i ada anak mcm budak najib huhh mmg mencabar la..tapi pape pn dia kiut comel jaaa..tuh yg war i lagi melyan jer kerenah dia
kak mien comel hahahaha


so this my food untuk berbuka smlm hurm mmg sedap but still terfikir masakan umi dekat rumah :( dan bila balik yika kata rugi tak berbuka kat umah umi masak sedap..nasib baik ada lauk lebih so sahur tadi mkn nasi sepinggan setengah hahaha bole mcm tuh hahahaha tak ada la rasa rugi sgt kan.trus gi surau sembahyang balik ble food court mkn ice cream sambil lepak dekat air terjun gila calm jew rasa wlpn sejuk gila..pastuh kteorg gi window shopping part nie la yg paling best hehehehe..maybe next week dh start shopping kot..korg plak mcm man kan??
k la pape nnt i update lagi oke bye..
take care yerk sume readers


1 comment:

Hamzah Ian said...

ambik gmbr guna kamera ape eyh??
cun2..