Friday, August 6, 2010

Pengumuman pengumuman ye kawan

salam sume nie ng bg tau nie
i punya entry dah bole komen ye u all drop by jgn lupa komen oke..
ye la before this ada ja org komplen yg i punya entry tak boleh komen dgn usaha yg gigih nyer
yes sye berjaya akhir nyer(sah2 mcm minah poyo)..tp korg ada mslh nk letak coding nuff wlpn dah usaha gigih tapi tak berjaya ini kali ke-2 ttp tak berjaya sedih btol la..korg yg baik2 hati lagi senior mintak la tlong i pn tak tahu la knape la i nie bengap mentega sgt ntah..bila dah wat tak bole save plak dah tentu2 i nie tahu copy coding tapi tak tahu nk bce kan mau pengsan sudddaaahh uish tak pew la i nk cbe smpi fed up lagi hehehehe
k la nnt pape i update lagi oke :)

3 comments:

noor afzan said...

cik nur..
oo..nak tahu pasal nuffnang eh?
ok la..
nuffnang ni sat uadvertising company yang akan gunakan blog2 sebagai medium untuk iklankan produk/servis customer2 mereka.
Kiranya medium pengiklanan adalah blog. Sesiapa yang punya blog layak untuk mendaftar dan dapat faedah daripada nuffnang ini.
untuk more information pasal nuffnang boleh klik di
nuffang

bila awak klik sana, awak register sahaja.
lepas dah confirm jadi ahli, awak bolehlah copy paste code html yang disediakan kat 'ADD ADS'
awak ikut je arahan dan tutorial disediakan sekali untuk iklan LeaderBoard dan SkysCraper dan LargeRectangle.
Saya bukan sifu. Sifu nuffnang ini dia cik intan kita..
So, saya bagi link dia untuk awak jengok2 tutorial lengkap untuk nuffang ini.
tutorial nuffang

Bila dah pasang, iklan akan keluar ikut suka. Kadang2 keluar kadang2 tak keluar. Depends kepada advertiser juga. Bila ada orang klik iklan tu awak akan dapat earning.

Ok, harap info ini membantu.

cik nur said...

kalo register sudah but psl add ads tuh untuk iklan mmg tak pham :)

noor afzan said...

dah ok dah ni..
tahniah ye...
siap dah kuar iklan ni..=)