Tuesday, August 24, 2010

Saya sedih :(

salam sume readers
sob sob sedih gila la sgt2 nie i lost my hp..meraung2 menagis sedih gila..i tak sure hilang sama ada tercicir kew atau apa.. cz bila i cll blk off..ntah la rasa mcm ada org yg amik..ntah la kew i yg lalai masuk kali nie dah 2 kali tukar hp (-__-")
sme sbb dri sendiri yg lalai or mmg tak ada rezeki..dah la klo pkai hp baru i kne sesuaikan diri dgn hp tuh dlu la kre mcm kne serasi dlu la itu pn nk amik masa..dah la sptut nyer hari nie i berbuka kat times squre dgn kwn2 skola lama tapi tak jadi sbb bnda nie dah jadi.. kalo dieorg cll2 mesti tak dapat ingt i sengaja off dah la tak ingt no hp masing2..nasib baik fb ada tapi sedih la jgak kan dah la jarang2 dpt hang out2 mcm nie..mcm biasa la pape mesti mengadu kan encik abon itu pn encik mcm nk marah lagi la kuat i menagis uwwwaaaa..
trus dia lembut dan pujuk i kata tak ada rezeki kot..dia pn pujuk2 i semapt lagi tuh wat lawak
rasa nk marah pn tak jdi cz dah gelak2 org ngah sedih bleh plak dia wat lawak mcm tuh..
sabar jew la..skang dah oke ckit la tak ada meraung2 mcm tadi dah mcm permpuan gila dah
hehehehehe.. biasa la perangai i yg mcm nie mmg tak senonoh ckit hahaha..
so apa lagi pasnie duk sibuk2 cri hp baru la yg nie part mmg best tapi nk keluar duit tuh yg part mmg tak best la..uwaaa rasa nk menagis dah nie sob..sob..sob..sabar jew la mak nok..
lagi sedih bila tak dapat nk texting dgn encik abon cz hp tak ada
uwaaaaaaa...
nasib baik ada internet kalo tak hurm mcm org dlu2 la pkai tel umah hehehehe
k la korg nnt i update lagi yerk bubbye :)

2 comments:

Hamzah Ian said...

jgn sedih2... meh sini meh.. lololo..

cik nur said...

sedih la jgak
pagi2 jew mata bengkak dah :(