Saturday, August 7, 2010

Entry campur2 macam air batu campur sedap

salam sume :)
hurm ingt kali nie nk update pasal keluar dgn shopping dgn umi and sibling tadi :)
tapi tahu2 jew la selain i nie kuat membebel mcm mak nenek kuat pelupa mcm mak nenek jgak..
so tertggl pendrive kat ofis (-___-")
pastu apa lagi dgr kan ajer la i pot pet oke :)
hehehehehehe
hurm i dah berjaya pn letak nuff kan blog thanks sgt2 apzan cz tlong bg link hurm senang ctew i mmg bengap mentega cz satu hari smlm asyik mengadap bnda nie jew la..
i nie tahu2 jew la selagi tak dapat selagi tuh i akan mencuba smpi 4 kali jgak la try wat..nasib baik ada sikap tak putus asa nie..bayang kan smpi 3 blog i rujuk tutoriol hurm br bole korg jgn la gelak2 kan i...i baru blaja oke...so i harap readers sume bagi suppot kat i dgn klik2 dkt iklan i ..
thanks sgt2 dan i akan cbe klik2 balik iklan nuff korg..hurm hari nie encik abon ada exam kenaikan pangkat ini yg nie second time dia amik sblum nie untuk jawatan lain i doa kan dia dapat buat..
kalo mmg rezeki kami eh ttba kami plak kan
huhuhuhuhu
tak la kalo rezeki dia alhamdulilah la tuh la pos malaysia kalo nk naik pangkat kne jawab periksa ingt kan waktu skola jew ada exam kew...nasib baik ofis i tak mcm tuh heheheheh
smpi sni dulu nnt nur update lagi oke
take care bubbye sume :)

4 comments:

noor afzan said...

tahniah2 k..
=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hoho, oke la tu.

dari l0lly xreti langsng HAHAHAHAHHA.

Hamzah Ian said...

aloo.. singgah ini blog

cik nur said...

afzan : hurm nie hasil tunjuk ajar dari afzan jgak :)

miss lolly : eleh tapi mis lolly blogger famous de amos hahahaha

hamzah : thanks cz drop by