Monday, October 18, 2010

peace :)

salam sume readers sorry i still nk ctew pasal raya padahal raya habih dah lnsg kan
tak pa la hampa nk baca mai la kalo tak nak tak pew mak redha ja la noh..oke tahun nie kat ofis i tak mcm tahun2 lpas cz tahun lpas wat open house ikut department so seminggu tuh harus la mkn free yer kawan2 tak pandang lew kedai2 yg kat bawah nie ..mcm2 makanan boleh rasa tahu..tapi tahun nie meriah ckit la walaupun tak mkn free seminggu tapi meriah cz byk2 acara
tau..nie ikut level patut nyer i kne follow tingkat 5 tapi nk i follow jer department sendiri ting 7 kan tema kami selera pantai timur so perempuan2 digalakan pkai kain batik la ala2 kmpg la konon jew.dalam hati sedih cz tak bole nk bergaya-gaya ..tapi bila nk pkai baju2 mcm nie lagi2 kain batik ini pn tea lady tlong pkai kan pastuh pkai tali pinggang yerk T__T
walaupn penat tapi puas la cz kteorg menang tempat yg ke 3 dan puas dapat mkn nasi dagang yg sedap ingt senang kew nk jumpa kat KL nie nasi dagang yg sedap patuh free plak tuh kan mana nk dapat wei hehehehe..so korg enjoy jew la gambar mls nk pot pet byk2 gambar pn sbrnanyer byk tapi upload ckit jew la wat kenang-kenangan gitu ^___^
malas nk letak caption tak pew kan kawan2 :)












ada lagi 2 bnda nk pot pet kat blog dan dua bnda tuh cerita yg bergambar ye
pape nnt update yer
babai

7 comments:

YOUsoF said...

Nasib baik Cik Nur tak pandang belakang congkak tu, kalau pandang memang tak dpt la post entry ni ;D

cik nur said...

hurm knape??
tertanya-tanya nih ???

Lizzie Yasmin said...

wah semua nmpak lama.. best nya concept nie... hehehe... ada basikal tua lagi..

cik nur said...

mmg best ada mcm2 konsep ada konsep arab la konsep satu malaysia la
:)

YOUsoF said...

betul nak tau ni? jawapannye ade dlm filem JPBC heheee

cik nur said...

ceh ucop wat suspenda jaa

Amirrah Zawani said...

muhibbahnyaaa... Hehe!!
selamat hari raya.. saja nak wish walopun raya dah habiss.. :)