Sunday, October 31, 2010

Di saat itu

salam sume readers
korg ingt tak hari tuh kan besday Encik abon
tak cter lagi kan apa yg bagi kat dia ^___^
hehehehe act i ada bg dia hadiah and blanje dinner and we spent time together
dinner adalah superb kteorg spent time dgn gelak2 seronok sgt2




kteorg mkn dekat restoren chop and chiken kew apa ntah lpe dah eh sblum nie Encik abon pernah bawak dtg sni kat kmpg baru makanan best suasana pn best mari kita tgk apa yg i makan uuwwweeee
this is my food seafood spagetti awsome tahu hahahaha
nie plak Encik abon punya makanan nampak sedap kan :P... hurm apa lagi mari tgk dan muntah bila tgk gambar gedik kteorg hahahaha
Encik abon posing dgn makanan i tuh hehehehe
^___^ yg nie mmg gedik habis oke
dagu berlapis hahahaha
ko ada??


nah amik lagi
so skang bole amik baldi dan muntah oke hahahaha
lpas tuh plak Encik abon bwk i gi PD kteorg gi berdua jew cz nk private kata Encik abon hahaha tp tak tangkap ganbar pn cz ntah yg penting i enjoy that moment :)
mcm baru lpas kawin gi honey moon plak rasa ( eh gedik kan )
korg tahu tak bila i dgn Encik abon dah jarang2 jumpa i rasa bila kteorg spent time masa i rasa mcm bernilai sgt kenagan tuh ily Encik abon
k la thanks cz reading smpi habis tau babai

2 comments:

cik EPAL said...

semoga bebahagia ngn cik abon. ehehe =)

cik nur said...

hurm cik epal pn sme eh moga bahagia dgn muncit eh??
hehehehe