Tuesday, November 2, 2010

Hari bertuah kew??

Salam sume readers wewit..morning yer kawan2
smlm kan waktu i ble lunch kat bawah ada la ah so kat bawah nie jual gelang2 tapi mahal ckit tak berbaloi btol
tapi ttba tgk ramai org duk singgah kat kedai i pn mcm pelik mmg pelik rupe2 dia wat sale gelang tgn and gelang kaki 8 ringgit so kira murah lan kan so i pn belek mana tahu dapat yg cantik lagi murah harus la rembat gitu
so i pn berkenan duk pilih ah so tuh pn duk try2 la pakai kandekat tgn la lmer tuh
dia cakap eh ini 15 ringgit la haiyoo saya sudah salah letak la amoi pastuh tgk muka i
so i pn mcm wat dekk jew la kan tapi i tgk tag harga mmg 15 ringgit pastuh ah so tuh kata hurm tak pe la i bagi u 8 jew la
mmg u punya luck la hari nie..harus la senyum dan bayar time tuh pakai cincin trus bukak mmg tabiat yer i suka pakai salah satu jew dah ada gelang babai cincin dah ada cincin babai gelang pakai salah satu jew hehehehe




ha nie la gelang nyer yup i pkai murah jew asalkan cantik i oke jer la kan bukan pkai hari2 pn kan ^___^
abaikan love bite dari nyamuk untuk tgn i tuh oke..
balik tuh trus lunch kat pantry dah habis makan harus la gedik tangkap gambar dan tempek kat blog yg ni tabiat huduh baru ada sejak berblog ckit2 nk tangkap gambar ckit2 nk tangkap gambar korg layan kan aje la yerk
peace
lokasi belakang pintu pantry tempat i slaloo makan dan lepak2 :)
k la pape nnt i update lagi oke bubbyer see u at next entry oke
take care

5 comments:

nina syakina said...

nak jgk gelang tuh satu!!! chantek!! hihi

cik nur said...

hahahaha
bole tapi price dia 15 la huhuhuhu
:)

Amirrah Zawani said...

wah cik nur..
dah alang2 gelang tu murah,
lain kali beli la 3 terus.. haha!!

Lizzie Yasmin said...

mmg bawa tuah kot kt dia.. that y dia bg rm8... past nie boleh pi hari2.. awk dapat brg mudah, dia dapat sale..

cik nur said...

mirra : hurm tak bole la yunk kalo membazir sgt hehehehehe

lizzie yasmin : hehehehe tuh la bertuah kew??
kuikuikui