Thursday, November 11, 2010

Benda yang saya blaja hari ini

salam sume readers korg tahu tak hari nie i blaja bnda berkaitan blog tapi kalo setakat biasa2 jew la kalo pasal coding2 nie segala bagai mahu menagis di buat nyer kalo berlaja
hari nie blaja print screen ye la korg jgn gelak ye i tahu bnda nie simple jew tapi i tak tahu hehehehe tp pape pn sekarang i dah tahu so nk berlagak hehehe pew lagi i blaja yerk ???

pastuh plak kan i blaja wat bnda nie jap eh nk tunjuk :)
Encik abun bucuk masam
hurm ada lagi jap eh
cik nur wangi
yang nie last sekali i nk tunjuk
cik nur in love with encik abun

bnda yg simple2 jer tapi i tak tahu skang nie baru tahu..kadang2 kan i teringin nk satu sifu yang boleh ajarkan wat itu wat ini dalam dunia blog yg boleh i refer kalo pasal tak tahu nk wat but skang i still lagi blaja dan explore bnda2 baru kat dalam dunia blog nie. tapi wat masa skang nie i byk rujuk tutoriol jew tak pn tanya2 org sbrne nyer segan jgak nk tanya cz bukan kte kenal sgt kan tapi wat masa nie kalo i tanya alhamdulilah kawan2 blogger yg lain membantu hehehehe
hurm kalo korg nk tgk byk tutoriol yang banyak2 nie dekat blog http://www.intanurulfateha.com/
sis intan nie rajin wat tutoriol tau jenggah la ke blog dia kalo nk blaja so
mething hehehehe

4 comments:

YOUsoF said...

Ha'a kat sinun memang banyak tutorial tuk blogger hingusan cam kita kan..

Qu azniza ;) said...

bertanya kalo xtnya tersesat jalan. ye dak??
heheheh. slamat berblog

Cheno said...

wahh byk belajar benda baru.tahniah.
i pon byk bena xtau.kene rajen explore kan :)

cik nur said...

ucop : a'ah btol tapi ucop kre maju dr nur hehehehe

qu azniza :kalo tak tanya makna nyer tak pandai la kan tak besh kalo jadi manusia bodoh sombong

cheno : hehehehenur blaja bnda simple2 jew la budak tadika pn tahu tapi nur jew yg tak tahu hehehehe