Tuesday, November 30, 2010

Kerja perempuan gila cik nur la tuh miahahaha

Salam sume readers :)
entry lpas kan pasal wedding shima cerita tak habis lagi
nih ha sambungan nyer
lpas balik dari wedding agak 3 or 4 jam jgak la kat situ
i dgn adik2 trus gi pudu the store cz yika nk bke alat tulis dia kan student so i dgn rara
pn follow jew la adegan yg paling bengang ialah bila nk lintas jalan i ckp nk singgah kedai kek
tapi rara trus jew lintas tak dgr i ckp apa yika pn sme tapi yika berpaling dan cakap cpat la lintas pendek nnt kita singgah la balik bengang tahu trus kasih mencarut di situ...hehehe
tapi sekejap jew bila dah smpi trus menggila mcm org gila :)

ini jin kepala toncet pink kalo nk bela dia bela dia senang jew bg mkn akok byk2 ska la dia
korg tahu kuih akok tuh apa google jew la sendiri eh kuang kuang kuang
hurm nie jin yg ke dua nk bela dia senang bg panadol nk tau kenapa??sbb lately nie asyik duk pening pale jew jawab soalan SPM katakan..eh eh jin amik SPM eh???


ini nama nyer jin comel hahahaha comel ke masalah nyer ha??statement mintak pelempang ada la hahahahaha..eh tak ini adalah jin toncet pink tuh tapi dia dah tukar tanduk supaya lebih vogue tau..jin pn dah tahu vogue2 tau :D


dah habis menggila dekat kedai mr d.i.y segala bapak jin nie pn lepak mkn kat kedai kek lpe plak jin yika tuh cover ayu so dia jew tak menggila tak mcm yg lain lagi2 jin yg kepala toncet pink tuh mmg dah sah2 menggila..tp korg kalo jumpa jin toncet nie jgn plak pggl org gila kalo tak jin nie kejar korg dgn batang penyapu nk kew hahahahaha

oke dah bersara jadi jin sume dah bersara skang tgh cari pelapis baru kalo korg nk jadi pelapis jin2 tadi boleh hubungi 444 tekan2 tak dapat hahahaha
oke la dah habis entri nih thanks cz reading biasala bila otak ngah jem pastuh bosan plak tuh
terhasil la entri ,mengarut mcm nie
babai ^_____^

4 comments:

Amirrah Zawani said...

comel2 cekak rambut tu :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

c0melnya skaff tuhhhhhhh

enyheartsdiamond said...

aww! comelnya cekak-cekak tu <3

cik nur said...

hahaha
mmg comel yer kawan2
tapi tuh sume pinjam hahahaha