Wednesday, December 1, 2010

Eh nie dinner kew clubbing nih????

salam sume readers
hari tuh kan ia ada cerita pasal dinner mcd wat dekat area skin chan dekat setiawangsa
tak pernah jejap pn kat sni eh first time
nama jeh duk KL hehehehe
i pergi dgn kak huda naik teksi dgn kak huda
mlm tuh hurm seronok tapi tak brape bertuah cz tak dapat tv plasma..knape la i lnsg tak bertuah tak pernah dapat cabutan bertuah tau sedih jeh tell me why??
hahahahaha
tapi mlm tuh seronok la sbb kejap amik gambar dapat mkn sedap2
dapat tgk maksiat eh tak persembahan la..
last2 balik encik abon cz risau kata nyer nk tahu bnda apa yg i bole lpe dan bnda tuh penting i lpe bwk purse tahu tak so main redah jew dgn tak dew IC tau tak sengal btol la aku nih hehehe

nie mula smpi biasal calling dekat encik abon kata dah smpi la bla bla(minah kuat bebel) hahaha
cbe teka dress polka dot ni brape ringgit?teka la teka la hehehe 5 ronggit jew kot hahahah
ala asal ada ala2 retro sudah dgn kak huda mcm biasala kak huda sentiasa vogue dia..dia kan dia kan single uhuk uhuk uhuk ttba ter promote kawan hehehehe


nie antara budak mcd lain hurm korg tgk yg mcm over cikit tuh la kak mai OC untuk china town punya area hehehehe
update lmbt korg tahu knape gambar byk kat kamera godang si zam so tggu dia punya gambar la..hurm camera sendiri wat pekasam jew la serius tak der mood nk tangkap2 gambar tau hurm nie antara manager and crew mcd PS

minah rambut biru tak pyah ckp la over nk mampuih hahahaha dari atas smpi bwh sume nk biru jew :)
dekat sni kan i duk jamu mata tgk mcm2 fesyen ada yg seksi yg tak seksi mcm2 ada tau time nie kan baru je masuk so apa lagi cari tepat duduk pastuh sibuk2 tangkap gambar sana sni wajib tuh

nie la suasana nyer dah mcm majlis kawin dah meriah decoration dia

kami geng riben2 besa ^___^


tgh tgu time makan time nih lapar lapar lapar
skip2 next gambar pliss nie sume laki org tak pyah cuci mata buang masa hahahaha

meh jamu mata tgk anak dara wewit hehehehe

jaga-jaga nnt bulu mata jatuh hahahaha
time makan hehehehe..sbrnanye time mkn nie sume dha kebulor gila tahu..bila dia kata mkn jew trus mata bersinar hahahaha..lpas mkn ada la persembahan maksiat tak pyah bg korg tgk wat dosa kering jew yg best tuh ada hadiah pakaian yg menarik tetarik tapi i tak menang cz skirt i tak ckup pendek nk menang hahaha
lepas mkn and show2 sume ini la masa nyer iaitu menari gelek hehehe
ini tukang jaga beg no 1

korg tgk muka sume hepi jew nk menari hurm nk tahu nur wat per..cbe teka mana ex bf nur ttba plak kan hehehehe

tak bole btol tgk gambar org lain lebih2 mana gambar owner blog nih mana???


nie dia ..eh hai sye tukang jaga beg yg ke2 :)

dan hari tuh jumpa kak sal ko main lagi dia menari dan bergaya-gaya ala maklum la..tahun lpas mengandung pkai pn bj mengandung itu pn duduk jew ..tapi tahun nie bergaya-gaya tahu.menari-menari lagi tau
hurm aku tak menari cz rasa mcm tak elok plak gadis berudung menari terkinja-kinja kalo zaman dulo2 boleh la skang nie time nk berubah ckit kot..lg pn i bukan muda remaja lagi yg tak tahu baik buruk untuk diri sendiri kan :)
balik tuh trus lepak mamak encik abon dgn abg umar dgn munky hehehehe
hidup nur tak mcm org lain yg jauh lebih sempurna cantik kaya dan mcm2 lagi la
tapi yg penting nur enjoy dan hargai setiap detik atau kejadian yg berlaku dalam hidup nur

k la thnks cz reading smpi habis eh
take care
babai

4 comments:

Khumaera Ismail said...

fuyoo..siap ade joget2 lagi =)

Lizzie Yasmin said...

wah mcm bes jer.. dinner nur nie... hehehe... cmel sgt nur waktu nie...

cik nur said...

khumeera :tuh la terkinja-kinja jew tau :)

cik nur said...

lizzie :comel kew hahahah
best bole tahan la :)