Thursday, December 2, 2010

tag "itu aku"

salam
tadi kan jalan2 kat blog org lain pastuh kan ternampak la satu tag iaitu tag "itu aku" dianjurkan oleh blog http://mizamija.blogspot.com..so kalo korg nk join sila2 la gi blog dia :) harus tau cz blog dia comel mmg berkenan sungguh apa motif masuk contest nie jawapan nyer saje nk menyibukan diri yg tak sibuk nie hahaha..nama pn c kan kne la ada something untuk di buat jom kita tgk apa yg kne wat scroll down please



1) copy paste benda pink ini.
2) upload pic cool,bergetah,macho,comel,cantek korang.caption : "itu aku"
3) kenalkan diri anda
4) bagi 5 wish anda sempena bulan december ini!contohnya : wish dapat nikon dslr,dapat result ok!eheks!
5) tag 5 followers anda!
6) oh title : "itu ak

oke no 1 i dah wat pn

"itu aku"
no 2 plak i pertaruh kan gambar yang tak berapa nak macho,bergetah,comel, cantek nie hehehe
no3 kenal kan diri anda
*siti nur sakinah
*byk bercakap tak henti2 mcm org tua
*gemok dempol tp i oke dgn badan mcm nie
*suka dessert sbb tuh demok ngeh ngeh ngeh
*suka benda yang comel2 tak kira apa lah
*suka makan berdiri ker berjalan(nie perangai tak senonoh ckit)
* umor 21 tapi rmai pggl akak cz badan besar ingt aku tua kew bengang tol
*tipa kali nk dating dgn encik abon mesti ada jerawat yg menular kenapa dan mengapa??
*suka baca komik
*suka buat perangai org gila kalo kat umah hehehe

no 4 wish untuk bulan dec eh hurm

-nk kumpul duit untuk target tahun depan
-target nk kurang kan berat badan 8 kg untuk bulan dec (berangan la ko nur) huhuhu
-mahu lebih spent itme dgn encik abon
-kalo rezeki murah nk blanje famili dgn ama encik abon hehehe
-wat persediaan untuk amik lesen bulan satu nnt :P

harap2 la tercapai insyallah

jap2 ada lagi tag 5 follower
  1. kak masz
  2. kaleda
  3. iris asli
  4. cik tqah
  5. ficha
yg i tag nie sume follower i yg slaloo dtg jenggah tapi yg lain kalo nk amik jew la eh
bai ^__^


p/s : nur silap nie bukan contest tapi hanya tag sorry yer kawan2 :)


4 comments:

♥ cik mija ♥ said...

alamakk.mesti xbacaa entri ni..actually ini juz tag..utk sapa2 yang lalu,stay kat belog saya..huhuhu...ne bukan contest but salute jugaklah..rajin..hehehe..sorry.

~cik tiram~ said...

huhu...salah la cik nur...ni bukan contest...tag je...tadi kite sala buat...sowe2...hee..

Amirrah Zawani said...

gud luck cik nur..
menarik gk contest ni..

Iris Asli said...

jerawat tu namanya jerawat CINTA, sebab tu laa.. theeheee.

i'll do it =)