Tuesday, December 14, 2010

Always love u

Salam sume readers
malam minggu ari tuh baru la encik abon ada masa nk keluar date
mksd nur mcm real date mcm couple lain la kan..
kalo tak date kteorg ialah tlong dia berniaga hurm itu la pn..
itu pn sbb i desak2 nk ajak tg movie dah lmer tak tgk movie kot..
dia pn oke jew la ..
balik dari kerja mcd trus zasss siap2 tukar air ikan kalo tak cian2 ikan2 tuh air keruh
siap2 trus keluar dalam kol 6 lebih kot baru keluar ..smpi jer trus serbu wayang ya ampun ramai nyer la hai manusia malam minggu kan mcm fesyen2 punya manusia ade..
nk tgk movie pn tak tahu nk pilih cter apa nur nk tgk ngakung dia plak nk tgk narnia so sbg perempuan harus la guna kuasa veto yg ada..kita wat2 muka tak hepi wat muka ilang mood dapat la yer tgk cerita ngakung keji kan hehehe ..tapi awal2 dia warning tido la sye nnt kat dalam tuh..hurm tak dew maknanyer tido gelak tak ingt dunia lagi ada ler..meh tgk gambar dlu eh

ngah betol kan tudung time nie baru pas makan teman dia isap rokok ntah bila nk berhenti pn tak tahu la puas duk membebel eh..
oke dah bole senyum ^___^
saje la kan tak nk letak gambar dgn encik abon byk2 nnt korg muntah darah hehehe
tapi yg penting i hepi makan sama2 gelak tak engat dunia dekat dalam wayang walaupn penat terkejar-kejar balik dari kerja but dapat keluar dgn encik abon ye la bukan nya slaloo kan so hepi dia tak hengat excited pn tak hengat la jgak gedik pn tak hengat la eh ttba plak kan..
oke la nie jew yg i nk pot pet nnt jumpa lago babai :P




4 comments:

alienelliz said...

bestnya dpt jln2..hehe =)

THANKS FOR YOUR COMMENT DI BLOG ALIENELLIZ..=)

enyheartsdiamond said...

nice couple pix <3

cik nur said...

alienelliz : sama-sama and thanks jgak cz dtg comment dekat blog nur :)

cik nur said...

eny: thanks a lots ^___^