Thursday, December 16, 2010

Buruan orang negro gerun jer tau

salam sume readers :)
tahu tak taste org lelaki negro nie mcm mana??suka perempuan yg chubby kan dan oleh kerana i nie chubby la kan kdg2 kne ngorat dah la stail depa ngorat dasyat2 scary tau tak bengang pn ada gila geli tahu..mcm smlm pergi la makan KFC kan i pn jalan selisih dgn pak itam nih(negro)..dia senyum komain lebar lagi per lagi bg la jelingan tajam tak koser la nk senyum2..smpi pintu KFC tggu la org keluar cz jap lagi bertembung plak kan kalo i berkeras nk masuk jgak ttba negro tuh trus capai pintu konon gentle bukak kan i pintu pastuh i ckp thanks jeling dan jalan geli wei tgk senyuman gatal pak itam tuh ..i pn order la mcm biasa bla bla bla lpas tuh ngah tggu makanan i kan pak itam tuh pn order sambil tggu three layer tea dah habis negro tuh order dia dapat makanan tuh dlu dan dia gi duduk dlu so i plan kalo dia duk bawah i naik atas kalo dia naik atas i makan bawah jer la kan sekali dia duk bawah so i lega la i bole naik atas time i nak naik tuh usha2 jgak berlakang takut dia ekori i sekali btol dia pn mcm nk naik ya allah ttba i nk turun la kan kalo dia nk naik sekali dia tgk i turun trus dia patah balik i pn naik balik dan lpas i naik tuh budakKFC tuh trus letak tanda close dekat tingkat atas nasik baik dan pak itam tuh tak naik2 la huhh nasib baik tau trus cpat2 cll encik abon apa lagi trus cpat2 la dia dtg menggelabah dia bila dgr..lagi satu cter dekat mcd ada satu pak itam nie dtg order dgn i mcm biasa bila dah lmer tuh dia dtg lagi beli ic-cream cone dia bg no bg kertas putih sekali dgn duit i dah agak no phone cz sblum nie pernah kena tapi bukan dgn org mcm pak itam la kan trus buang harapan la nk i cll geli2 tahu tak tak koser le nk melayan kdg i pernah jgak ternampak org melayu kita berkepit dgn pak itam nie wlaupun tak chubby kan kurus cantik tapi pilih pak itam i pn tak pham cz i dgr geng2 pak itam nie pandai bermain kata ye la mata lain2 so kan ada taste masing2 kalo betol ikhlas dan syg tak per la kan tapi kalo setakat nk memuaskan nafsu badak sumbu tuh hurm tak pyah la buang karen jew..tapi ntah la i rasa kalo 10 maybe 1 jer kot boleh pakai cz dieorg nie mmg buat mcm2 perangai kat nergara kita..cth nyer mcm melibatkan kes dadah antarabangsa selain itu ada jgak i terbaca kes rogol yg melibat kan geng2 pak itam nie tuh yg serius i tak berani nk kawan ker kenal ker dgn geng pak itam nie ye la perempuan kena la pandai jage dri yer kawan-kawan..yg penting sblum nk ikut boipren lari dari umah tak kre pak itam ker lelaki lombok ker tak ksah la ingt mak bapak dlu kemudian hari confrim2 menyesal time tuh dah tak guna cz masa depan pn dah terbuang mcm tuh jeh kan..korg nk ker jadi buruan negro???takut mak noks hahahaha
ka la pape pn selamat bercuti la yer sok
babai

11 comments:

Myra Jay said...

Risau kan klau berdepan ngn situasi nie, tmbhn plak ngn negro, aduyaaaiii lg tension... huhuu

Heidi Shafiq said...

marah tul aku ngn pak hitam ni..

Amirrah Zawani said...

ishh takut la dgn pak itam..
diorang mmg suka buat hal..

enyheartsdiamond said...

err.. org arab pun lebih kurang gatalnya..

arep_lockermonth said...

hye..
arep!!new follower belog kamu!
feel free untuk follow arep balek

entry nih kalakar la.kene ngorat ngan pak itam tuh..heheeh :P

cik nur said...

Myra Jay :pape pn kne alert dgn org di sekeliling time kita berjalan lagi2 kalo kita jalan sorg2

cik nur said...

heidi shafiq :hurm tuh la aku lagi nyampah bengang sume ada la

cik nur said...

mirra : tahu tak per yg penting kita kena la pandai2 jge dri heheh

cik nur said...

eny : org arab nur tak pernah kena la lagi tak sanggup eh

cik nur said...

arep : thanks arep nnt nur singgah blog arep oke :)

YOUsoF said...

Sentiasa berjaga² tak kira ngan negro mahupun org 'negri' sendiri ok Cik Nur.. ;)