Monday, December 20, 2010

Aku pun dah penat dah

salam sume

serius ntah la aku pn dah penat bila masalah bertimpa-timpa satu persatu walau pun aku sendiri try untuk solve satu persatu tapi aku tak berjaya dan masalah nie sume duk menghantui aku bila masalah kerja keluarga kawan baik dan kekasih dtg sekaligus ttba aku rasa dah tak der sapa nk dgr aku menangis yg bole aku buat keluar dan duk menangis kat toilet ts setengah jam tak keluar-keluar loser kan manusia mcm akun teruk cz suka membazirkan air mata jer pastuh isnin dtg kerja mata bengkak 3 line =___= "
aku pn nk hidup mcm orang lain tapi kenapa aku tak dapat sedangkan aku pn berusaha nk dapat yg terbaik dalam hidup aku yer aku sedang di uji maybe ada hikmah(pujuk dri sendiri) tapi dekat depan org lain aku tak nak tunjuk yg aku sbrnannyer ngah sedih gila gila tau..aku boleh jer senyum kambing tapi lama2a aku pn bosan nk berpura-pura sumenya akan jadi oke dan aku akan dapat happy ending tipu jer sume tuh nampak sgt kan aku nie loser btol2 kan..aku tak tahu la hubungan aku dg encik abon brape lamer lagi akan bertahan kalo mg jodoh aku dgn dia tapi kalo tak aku redha keadaan single lagi best dari aku ada bf atas nama saje kan..ish tapi kalo aku nk putus pn aku sendiri tak smpi hati..pasal masalah famili aku plak dari aku kecil smpi aku besar pn takkan selesai maslah nie kalo aku cerita pn 10 entri pn korg takkan paham rumit jer..dah la thnks cz dgr and baca aku punya probs :)
babai

5 comments:

Ainismaira said...

sabar la k.. smua blm berakhir lg.. smoga terus tabah..

Halia Kentang @ Annpaan said...

be strong dear...
anggap je itu sumua duguaan hidup..

nora said...

its part of life

yg penting kita berusaha
if kita dh berusaha,
apa pun keputusan nanti
terima dgn redha k

enyheartsdiamond said...

saya pun pernah diuji dengan ujian yang bertubi-tubi.. alhamdulillah! saya masih hidup! itu maknanya.. saya kuat! jd, kamu pun harus positif dan fikir yang diri kamu itu kuat selepas mampu menghadapi semua yang menimpa.. ok? <3

intanurulfateha said...

sabar lah k. semua tu ada hikmah :')