Monday, December 13, 2010

Kita dapat tag lagi hooyeh ^___^

salam sume readers
mcm mna hujung minggu ada best ka??
jgn tanya la hujung minggu i mcm mana cz kat mana lagi kalo tak berkerja part time dekat mcd kan
tgk title gedik tuh kan dah kali nie i dapat tag kan
hurm kali nie dapat tag dari kaleda
jenggok2 la dtg blog dia hehehe

1. Adakah Anda Rasa Anda Hot?
ha hot apakah??
2. Update Wallpaper Anda Gune Sekarang

3. Cerita Pasal Gambar Ini?
nie wallpaper kat ofis saje guna kaler terang dan letak be happy cz harap naik kan mood untuk berkerja :P
4. Kali Terakhir Makan Pizza ?
ntah pertengah tahun nie la makan dgn famili encik abon hehe
5. Lagu Terakhir Anda Dengar?
maher zain
sbb lagu ring tone alarm pagi tadi
6. Apa Yang Anda Buat Selain Selesaikan Tag ni?
ngah jawab cll biasa la ngah skang waktu kerja :B
7. Selain Nama Sendiri, Anda Dipanggil Dengan Nama Ape?
kinah,cik nur,inah or kak inah,skin,yunk eh ttba plak kan hehehehe
8. Tag Lagi 5 Orang
bole tak kalo kita tak nak tag sape2 kalo sape2 nak amik jew la eh :P

9 comments:

Amirrah Zawani said...

rajinnya jawab tag.. hehe!! tetiba rasa lapar pizza.. lama dah tak makan.. :)

cik nur said...

same la kita dah lmer tak mkn pizza
rain jawab sbb dah tak der bnda nk update lor hehehe

Afiefah Safieni said...

boleh bagi mcd free??
comel la walpaper tu

cik nur said...

wall ppaer tuh mmg comel nur suka :)
mcd free kne la dtg mcd hehehe

YOUsoF said...

Hehee function wallpaper tu sangat bagus la.. ;D

nora said...

comey nye walpaper

cik nur said...

ucop : hurm tuh la bnda2 kecil mcm pn bole ada effect jgak kan :P

cik nur said...

nora :hurm mmg comel sbb tuh nur suka hehehe

YOUsoF said...

Sangat betul! kipidap ye ;D