Wednesday, December 8, 2010

Penyelesaian nya

salam sume readers :B
hurm act la kan masalah dgn encik abon dah settel la..yup kali nie iikut cara dia..dia nk tumpukan perhatian dekat busines dgn kerja so i pn pham dan nk spent time dgn dia smlm ikut la jgak dia pergi berniaga dapat la spent time dgn dia..walaupn penat kan tapi i dapat pengalaman manis >___
hari ni pn just pg tadi jew i cll dia dapat stock untuk berniaga or tak dan dia kata dapat lpas tuh i tak nak ganggu dia cz kne cepat buat kerja dan berniga..well apa yg i fikir maybe ini la yg i kne korban untuk masa depan kteorg kan..cuma kne la kuat ckit kan..dan isi masa sepenuh-penuh nya tak pyah fikir nk kaco encik abon padahal tahu jew yg dia tuh sibuk..
tapi pape pn i ttp rindu nk spent time tgk wayang dgn dia..nk mkn kat tepi tasik dgn dia..nk pergi shopping dgn dia mcm2 la dgn dia hehehe tapi tak apa la..sekarang nie just padat kan masa sepenuh-penuh nye yer supaya tak fikir sgt pasal encik abon dan wat perangai mcm budak kecik lagi eh..oke la nnt pape i update lagi
babai korg take care

2 comments:

Asnida Osman said...

tak pe dari sekarang kena biase..kalau tak biase dari sekarang nanti dah kawin huru hara..lumrah hidup orang bercinta..nanti esok lusa boleh la tgk wayang same2...hihii

Amirrah Zawani said...

kena la saling tolak ansur dalam berpasangan kan :)