Thursday, November 18, 2010

Peristiwa saya Bergonjeng Dgn Bestie hehehehe

salam sume readers i nk ucap selamat hari raya adil adha mmg dah terlambat nk wish
smlm cuti kan tak bole nk ish cz PC kat umah rosak so bila cuti payah la ckit i nk update pasnie :(
hurm sblum raya i haji i dh cuti dan kebetulan kak huda pn cuti.. sblum tuh i dgn kak huda dah kenal lmer tapi baru thun nie kteorg rapat ckit ^___^
time i ada problem dia mesti ada dan mcm tuh la sebalik nyer so that what we call best friends
yup kteorg gi shopping baju untuk dinner nnt
seronok tau kak huda rembat baju dress kuning hehehe
dan i rembat skirt polkadot tema dinner kterog retro night
mmg pusing2 dekat time square ini la besh nyer kalo shopping dgn perempuan
kalo dgn encik abon mmg dia kata tak penat tapi dari air muka dah tahu yg dia tuh penat so tak smpi hati nk jalan2 lagi trus balik
tapi dgn kak huda survey2 dulu setiap floor pastuh baru la tahu mana yg terbaik..
puas la senang ctew
puas cuci mata puas membeli..
tapi i still tak dapat cari baju untuk pakai dgn skirt tuh biasa la kalo badan sihat2 mcm i nie mmg susah nk cri baju..tapi smlm kan terusha satu bj nie cantik dekat wangsa walk kalo tak jumpa lagi bj maybe i akan amik yg tuh ..tapi dgn kak huda best cz dia bg pendapat dan slaloo nyer pendapat kteorg sme hehehehe..pic tak byk amik so enjoy jew la yang mana ada noh hehehehe

nie la kami kteorg tangkap gambar dekat decoration christmas
trus feeling2 dekat oversea gitu hehehehehe
decoration dia mmg cantik comel2 plak tuh..tak sabar nk tgk dekat KLCC punya plak mcm mna?? hehehehe yg penting excited tangkap gambar weeeee
kak huda kaki posing sbb tuh gambar dia lagi byk hehehehe bleh mcm tuh i plak suka tangkap gambar dari jadi tukang posing hehehe ada lagi tau gambar dia tp kalo letak byk2 nnt lawan tokey nama nyer no no no no hehehehehehe

oleh kerana owner blog tak nak kalah dia pn nk jgak la tempek gambar dia harus begitu la yerk..
korg tahu balik tuh encik abon trus sentap cz i tak keluar dgn dia i pn pujuk la kata jarang keluar dgn kak huda tak pew la sekali sekala kan awak..trus dia pn mcm oke..
hurm pape nnt i update lagi
babai and take care sume ^__^

2 comments:

AiN Z said...

comel sangat tempatnye..

cik nur said...

hurm mmg nie pn floor yg kat bwh klo main door dia lagi besh ^___^