Wednesday, November 10, 2010

Gedik nk masuk contest * MISS LOLLY BIRTHDAY *

salam sume readers
korg tahu kan yg MISS LOLLY ada wat contest sempena besday yg bertakrih 12 nov yg akan datang kan so i pn gedik nk join cz besday i kan pada keesokan hari nyer iaitu13 nov adalah besday i tgh2 bulan nie korg paham2 jew la kan ada ker hadiah org nk bg T___T
so haruslah kita mencari hadiah sendiri dapat tak dapat belakang kira beb yg penting gua usaha tahu(ttba gangster) hahahaha

Wish untuk MISS LOLLY
  • Selamat Hari Jadi Yg KE 23
  • may god bless u Amin
  • Moga2 panjang umur dan murah rezeki..
  • Moga2 dapat future husband yg hensem mcm Fahrin Ahmad bukan setakat hensem jew tapi bole membimbing gitu (kawin jgn lupa jemput kelantan tuh kmpg nur jgak )
  • Harap MISS LOLLY menjadi wanita yang lebih baik dari yang masa ke semasa
oke kalo diberi RM 100 apa nk bg kat MISS LOLLY la kan
since MISS LOLLY slaloo sgt kata dia kurus sgt so i pn nk berlanje dia makan yg enak2 kalo 100 lebih pada cukup ye MISS LOLLY untuk wat anda kenyang,puas hati dan mana tahu berat badan naik ckit kan..yang penting balik umah senang hati kan kan kan ^___^

kalo korg nk join contest ni sila ke blog miss lolly oke

http://lollylurveff.blogspot.com/



P/S : bole tak berangan kalo dapat RM 100 tuh nk rembat sepasang kasut yg i dah usha2 lmer kat vincci mmg kena rembat trus la kan jadi hadiah untuk diri sendiri hehehehehe

4 comments:

hamzah ian said...

wa.. loly loly..

cik nur said...

hehehhehe
sila2 la kalo nk jion hehehehe

Amirrah Zawani said...

wah cik nur..
gud luck yea join contest ni..
kalau ada rezeki, insya Allah menang.. :D

cik nur said...

hurm tuh la pasal ..
tak harap menang tapi kalo ada rezeki bersyukur sgt :)