Friday, April 15, 2011

Hobi sekarang *nangis*

salam sume readers
minggu nie adalah minggu yang tak berapa nak baik sbb kaki terseliuh buat kali ke2 oke yang kali pertama pun tak berapa nak baik lagi ttba dah dapat kali ke2 T___T mmg terbaik la rasa nyer ..terus pergi klinik dapat MC satu hari dah kena balut balik nasib baik ada org hantar kalo tak *nangis* ..smpi umah plak rehat jaa pastuh mandi rendam kaki dgn air batu sakit so apa lagi *nangis* ..

pada hari MC tak buat apa just rehat2 dekat rumah jer..petang kena pargi hopsital nak x-tray sbb dah dua kali terseliuh kan takut kena pape kan..nasib baik ada kak huda boleh teman pergi hospital kalo tak *nangis* dah dapat result alahamduilah tak ada apa so boleh kita balik dgn senang hati yer...

lpas balik plak berlanjer kak huda makan sbb penat2 balik kerja ssh jer teman kan i kan..pastuh pergi beli barang2 rumah dia dekat the store balik2 kan terus kaki denyut2 *nangis*.. balik malam tuh perut dah rasa tak sedap sbb asyik kentut dgn sendawa tak semena-mena..malam tuh tdo lambat sbb MC sok nyer dapat so dalam 3 pg nak masuk hurm oke sekali dalam kol 4.30 perut dah mula sesi pulas memulas =___=..

bila dah sesi pulas memulas mmg la dah tak bole tido sabo jer la..kol 6.30 mula la sesi ke tandas berulang kali bila perut dah tak sakit tp toilet plak jadi rumah ke2 dgn kaki yang sakit tak baik lagi dapat lagi satu penyakit *nangis* lagi ..

tgh hari dah rasa lega tak der lagi sesi ulang alik ke toilet sesi bermalasan sambil tarik selimut dan amik sume komik lama2 baca sampi tertido rehat kata nyer..bila bangun dah rasa lapar bila umi balik terus rasa nak makan bubur mcm dekat mcd..terus masak buburso ini la hasil nyer air tangan sendiri..bila sakit2 nie kan terus cpat sentap kalo org tak layan kan terus mcm org dah tak syang ha mcm tuh..pastuh ngade2 nyer ttba nak makan ice cream ha tak ker mangada tak rasa nak beduk jer hehehehe.. pape pun arinie dah start kerja walaupun kaki berbalut lago tapi i gagah kan ajer pergi kerja yang paling ngeri nie sok nak kerja mcd tahu2 jer la kerja mcd nie mmg kena melasak harap2 kaki nie cepat2 la baik kan..

kalo tak kerja plak mmg la sayang sbb mcd kteorg nak tutup so ada beberapa hari jer untuk i ker ja kan nie pun sedih jgak *nangis*..tak tahu la nak kata apa minggu nie mmg minggu *nangis* gamak nyer ntah..

minggu yang tak berapa best so harap readers2 sayang doakan i cepat sembuh yer..
k babai take care :P

3 comments:

wanie said...

cik nur nakal sangat ni sampai terseliuh kaki dua kali :P

kat mcd tu nanti cik nur pakai lah wilcha..hihihi nanti digelar Cik Nur Wilcha...cepat2 sembuh yaaaa :)

cik ayin said...

semoga cepat2 sihat ok..:)

Iris Asli said...

baiklah. moga cpt sembuh cik nur. kalo jatuh lagi bgn sendiri taw. haha. gurau je. ayat paling hujung tu.. 'take care' tu. patut awak yg take care :)