Tuesday, April 19, 2011

Sesuai lerrr hehehe

salam sume readers
nur harap2 sume hepi dan ceria2 slaloo la eh ^___^
kadang2 kan korg rasa dengan pasangan korg nie sesuai ke ha??
ntah ler kalo nur..
tap nur rasa encik abon jer la satu2 nyer lelaki yang tahan dengan perangai nur hehehe..
yang mengada tak ingt dunia
yang suka makan hahah
yang suka mintak macam2 kadang2 dah mcm orang mengandung pun hehehe
yela dia jer lelaki yang bertahan dgn sume yang lain2 tuh sume angkat kaki dah
ateh korg ingt senang ker nak tahan perangai encik abon nie jgak ha yang pelik2 tau..

cth nyer..
bila naik moto walaupun tgh panas2 buta dia suruh pkai sweater kata nyer nnt orang2 berlakang tgk body T___T
kalo dah driving mana nyer sempat nak body orang lain kat atas moto huhh tak pham..
pernah gak i berkeras tak nak pkai pastuh terus dia merajuk i kalo merajok mmg hobi sbb suka org pujuk biasa la ngade-ngade..tp kalo org yang majok nak pujuk org nyampah tau lagi2 lelaki hahaha



encik abon suka marah kalo i tak dgr cakap dia tapi kan kalo cakap i mmg dia takkan nak dgr cakap i sabo jer la huhh..

tp dia pernah la dia cakap awak jer la perempuan yang tahan dengan saya lama tahan dgn perangai saya dan nie la jawapan i ha tahu tak per hehehe padahal dalam hati i saya pun mcm tuh jgak hehehe..

walaupun kteorg slaloo gado la kan bak kata org hobi masa lapang tapi alahamdulilah kteorg still lagi together tak der lagi putus ker apa la kan alahamdulilah tp tak boleh nak cakap jgak jodoh pertemuan sume kat tgn allah kan :)

walaupun kteorg nie berbeza dari fizikal baik minat dan paling tak bole bla kan bila cakap pasal bnda2 yang next level cth mcm majlis tunang dan kawin kan ehem ehem.. i mesti nak kaler pink sbb pencinta warna pink kan tapi encik abon adalah pembenci kaler pink hahaha agak nye tuh la kteorg padan hahaha..

pape pun i still lagi menunggu untuk ke next level ye la bila couple mesti la nak ker next level kan so skang both of us sedang berusaha la chaiyok2(over plak kan) hahaha
dan i harap sangat hubungan nie smpi ke jinjang pelamin
so korg sume readers doakan kteorg eh
oke la babai sume thanks eh cz baca sampai habis
babai

10 comments:

wanie said...

amin! hehe..bestnyaaa dah start fikir ke next level! :))

ely said...

doakn hepy ending buat kamo =)

mie said...

moga kekal hingga akhir hayat..
eheheheeee

Cheno Chenonet said...

wowow suweetttt!! nnt kawen jemput saye ye :D

cik nur said...

wanie : hurm best tapi kena fikir lagi sebernanyer hehehe

ely :hai thanks a lots oke

mie : insyallah doakan kami

cheno:insyallah kalo smpi ke jinjang pelamin yaa ^___^

ila said...

inshaallah smpy ke jinjang pelamin nntin kekal hingga akhir hayat

Tengku Puteri said...

Aminnnn cik Nur... xper klu lain2 minat..namanya lengkap melengkapi...hee

Amirrah Zawani said...

haha!! merajuk gadoh2 manja tu biasa lah.. adat org bercinta... :)

Nyze 二ザ Crazee said...

amin2~
same goes to me.
my Mr.ARNAB the only one yang tahan dengan perangai nyze-chan yang manja tahap dewa karma ni.
tapi manja dengan dia je. hehe.

doakan untuk kami juga..^^

cik nur said...

ila :insyallah yaa

tengku putri :hehe mmg melengkapi tp kadang2 pening jgak yaa hehehe

mirra :hurm tuh la mirra

Nyze 二ザ Crazee :hehehe
moga ke jinjang pelamin yaa dengan MR ARNAB..