Monday, April 11, 2011

Kawan awak dah kawin awak bila lagi ???

gud morning sume
how are u??
cehcehceh speaking la plak hahaha
last sunday aktiviti adalah pergi kenduri kawen ex budak mcd dulu
walaupun kteorg sebaya tpi mmd jodoh dia awal dan isteri alahai comel jaa
kawan i yang lelaki tuh syafik alahamdulilah dah jadi suami orang dah ko kan mcm tak caye pun ada hahaha..dan bila majlis kawin mcm nie seronok bila dapat jumpa kawan2 yang lmer tp rmai jugak yang tak datang

hurm lepas makan dapat jumpa yang tersayang-sayang nie mmg bergosip la smpi ke sudah hehehe dan kami jer la berbaju kurung sbb awek2 lain sume pkai seluar jeans biasala kami kan gadis melayu ehem ehem ehem padahal nasib baik ada geng yang pkai baju kurung jgak hehehe
kalo tak malu awak hahahah
selain jumpa kawan lama jumpa jgak kekasih lama ingt senang ker yang paling dapat jumpa abg angkat yang dah lmer gila tak jumpa atau berhubung selain dari fb itu pun jarang-jarang..so sbb tuh la i suka pergi kenduri selain tgk pengantin yang lawa2 dapat makan sedap2 pastuh boleh gathering jumpa kawan lama2 yang ttba dah bawak anak -___-"
dan keluar dari mulut i "eh bila ko kawin ha mcm tuh hehehe"

dan last sekali thanks kepada tukang drive yer nie adalah kali pertama kita jejak kan kaki ker bangsar bersama yer awak :) thanks cz sudi spent time teman kan saya ke sini ^___^

7 comments:

Lizzie Yasmin said...

kwn2 aku byk pun dh kwen.. kekadang.. terasa bila lar diri ini.. huhuhu.. hehehe GATAI..

Amirrah Zawani said...

ramai kwn2 dah kawen.. tu lah bila ntah giliran saya ni =.=

FarhanaLicious said...

dah tak lama la tu. hehhe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

haa..awak bile lagi? huahua~ ;)

cik nur said...

lizzie yasmin : ha tuh la tp bila fikir secara rasional nyer aku tak sedia lagi nak pikul tanggung jawab eh :)

cik nur said...

mirra:insyallah kalo ada jodoh mesti ada tggu la antara kita sape kawin dulu huhuhuh

cik nur said...

farhanaLicious : ish lama lagi insyallah kalo ada jodoh :P