Thursday, September 8, 2011

Cerita hari raya kami :)

salam sume readers :)
aku tahu mcm lambat jaa nak update cerita raya kan but chill la skang still bulan raya lagi kan hehehe..
raya tahun nie sedih sikit sbb tak balik kampung dan beraya hanya kami ber lima jer tak macam tahun lepas sedih sikit la T___T
gambar syok sendiri di pagi harus la ada kan hehehe
sebenarnyer kteorg tak sempat salam2 dah ada org dtg rumah pun..mcm biasa tiap2 tahun ada tema heheh dan kali nie tema nyer ialah kaler biru tahun lepas kaler hijau kalo kaler biru boleh la terima dari hijau -___-"
sbbbaju tahun lepas nur pakai time raya jer pun pastuh dah tak pakai2 smpi skang pun hehehe
hurm tikah balik umah pucat kan muka dia..tapi skang dia dah balik sana pun harap dia baik2 jer kat sana)
bersalaman oke malas nak rotate gambar terima jer la hehehe..tahun nie first year bg duit raya tau heheheh..bila nak masuk duit raya rasa mcm excited plak itu buat waktu pagi raya heheheh

angah dengan umi baju lain sbb tak sempat nak tempah baju kteorg pun mak encik abon yang jahit nasib baik dia kesian pastuh amik la hehehe
hurm raya ke 2 dan 3 jgn tanya aku buat apa dekat tgh2 KL yang kawan2 balik kampung dan lengang jer melain kan makan tdo tgk tv boring boring boring hehehe
dalam jumaat baru beraya ker rumah encik abon serius aku cakap cuti seminggu aku malas gila nak keluar lagi pun bukan slaloo dapat cuti mcm nie kan so mmg seminggu duk umah jer la nikmat :)
tapi raya ke 2 encik abon adalah dtg beraya dekat umah makan laksa :) itu pun raya ke berapa dtg lagi makan mee rebus plak hehehe..encik abon mmg sakan beraya bila msj tanya dekat mana rumah jiran la rumah sedara la dekat kubur sbb saudara mara dia menetap di KL jer org tak ada kampung tak mcm aku ada kampung bila raya mati kutu..saudara dah tentu balik kampung jiran plak bertegur sapa pun tak pernah T___T kawan ada yang ajak dtg umah tapi malas nk keluar so apalagi duk umah melayang orang yang datang jer la..to be honest aku rindu nak balik kampung tahun depan pun di jangka kan tak balik kampung sbb akan ada majlis nnt :)
oke la korg babai selamat hari raya tau :)

6 comments:

wanie said...

wahhhh wani suka warna biru yg cik nur pakai tuuu hihi

saharinasaharudin said...

slamat hari rya :)
tahun dpn pun xbalik sbb ada majlis?nak kawin eh?
hehe :D

zOeY zAu YaH said...

biru semuanya hihi..cantik!

zOeY zAu YaH said...

hai cik nur =)

cik nur said...

wanie:hehehe nur pun suka biru jaaa
saharinasaharudin:insyallah dengan izin nyer doakan yer
zoey zau yah :sume pun biru baju pun sama jaa biru hehehhe

cik nur said...

wanie:hehehe nur pun suka biru jaaa
saharinasaharudin:insyallah dengan izin nyer doakan yer
zoey zau yah :sume pun biru baju pun sama jaa biru hehehhe