Thursday, September 15, 2011

Hurm aku pun tak paham

salam sume readers
sihat tak??
oke sok cuti heaven gila rasa hehehe tak sabor dah den nie ha
hehehe nie aku nak story sikit la eh
dulu aku ada kawan dekat mcd nama dia F la kan dia nie jenis lelaki pendiam dan orang kelantan so kira satu kampung la nie so ngam la..perangai dia pendiam dan hormat perempuan sbb tuh aku suka kawan dengan dia

time tuh plak aku rapat dengan kak marlina dengan kak mien kan..kadang2 aku msj la faisal nie tapi cara dia msj tuh mcm ayat nak ngorat yang aku pelik tuh time ni dia macam rapat dengan kak marlina sbb aku aku suspek dia suka kak marlina ttba dia mintak couple dengan aku dan aku cakap la bukan suka kak marlina dia kata kak marlina tuh mcm kawan jer dan aku fikir la panjang aku kata tak apa la kita kawan dulu :)

sekali kteorg melepak la owh time nie aku sambung berlajar dah so dah tak kerja mcd..bila aku lepak dengan kak mien pun cakap biasa la kalo dah lama tak jumpa mesti update berita terkini kan..dia cakap u tahu tak F mintak couple dengan i (-___-") agak celakss jgak sbb mintak couple dengan beberapa perempuan dalam masa yang sama apakah mana satu yang ko suka ker ko punya berbird tuh bercabang sbb tuh ko suka banyak perempuan dalam satu masa?? aku try tanya kak marlina dia pun mintak couple dengan kak marlina jgak tahu tak..nasib kteorg semua tak terima dia hurm ntah la teruk kan lelaki mcm nie

sekali dah beberapa minggu dia dah tak msj pelik plak aku slaloo jer ada jer duk sibuk nak mengayat kan..sekali bila jumpa kak marlina cakap yang F dah kawin sbb dia dah terlanjur dan perempuan tuh pun dah mengandung geleng kepala aku dengar dan smpi sekarang dia still duk cll aku ajak keluar lepak kata nyer pukul 11 or 12 malam plak tuh ish tak koser aku..

bila aku tak nak dia kata kenapa nur takut bf tahu and marah yer..ya allah aku nie still ada mak bapak life aku is not about boyfriend saja lagi pun dia husband org kot kalo ajak kawan2 lama lepak sekali ramai tak apa nie ajak aku sorg jer takut la kot ada niat tak baik yang pelik tuh aku dah tukar no phone dia masih lagi duk jejak no phone aku dari kawan2 lama aku ..

parents aku mmg bagi kteorg keluar malam smpi ker pagi tapi risau tetap risau kan dan aku pun hanya keluar smpi ker pagi dengan orang atau kawan2 yang parents aku kenal jer yang lain tuh agak berat sikit la dengan encik abon pun mula2 dulu keluar smpi pagi pun ramai2 siap aku angkut adik beradik aku lagi 2 org dengan adik2 encik abon lagi ha cuma sekarang aku rasa dah save boleh la keluar berdua tapi tuh bukan slaloo yaa kalo setahun ada la dalam 2 or 3 kali jer la kot..

tuh la aku rasa kita perempuan kena la pandai bawa diri lepastuh kalo berkawan tuh beware sikit la kalo nak berkawan jgn la terikut-ikut dengan perangai tak senonoh kawan tuh sol apa yang aku nak citer buaya darat tuh lagi scary dari buaya dekat sungai eh tak dekat sungai pun scary jgak heheheh ateh nama buaya la senang citer hehehe

oke la babai sume selamat bercuti yaaa esok hehehe

6 comments:

zOeY zAu YaH said...

toksah lyn laki camtu..buaya darat sampai ke ank cucu kot.dah ada isteri pun dok carik ppuan lain lg.kang tah hape2 dia buat kt ank dara org.hati2 ya..

wanie said...

:O
terkedu kejakkk. nampak dah perangai buaya di situ. nasib baik cik nur tak terima dia dulu. pheww

PinKy MoMMa said...

kalau ayah akak lagi tegas dik..kena dah ada and mandi kat umah sebelum maghrib..

jadi terkocoh kocoh la kami kalau balik berjalan..kalau tak..tali pinggang naik belakang huhu..seramss!

syukur gak dia tegas camtu sbenarnya..at least kite duk umah tak merayap sgt hahaha

cik nur said...

zoey zau yah:tuh la kalo dia cll pun cpat2 bgtau encik abon smpi dia pun tak senang duduk hehehe
wanie :hurm tuh la wanie tgk mcm lelaki budiman sbb budi bahasa cara dia yang hormat kan perempuan tapi perangai sebernanyer menakutkan jer tau
pinkky momma:hehehe mmg sesetengah parents mmg mcm tuh tapi kena tgk jgak ada tuh budak2 dengar cakap ada plak lagi kita buat mcm tuh lagi mengamuk plak budak2 skang mcm2

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam..

pnjgnyer citer dia yer..huhu

Pinky Pixie said...

jejantans cemtu patutnya bagi kat buaya telan je. saket ati plak yg perangai cemtu. huhu