Friday, September 9, 2011

hepi anniversary yang ke 2 tahun 6 bulan

salam semua readers :)
pejam celik pejam celik relationship aku dengan encik abon dah 2 tahun setengah dah..
cepat jer aku rasa masa berlalu dan target aku bila 5 tahun kteorg dah jadi husband and wife hehehehe(gelak gatal) ker lama sangat hehehe sebernanyer aku serah jer pada jodoh kalo tak boleh nak iye2 sangat nnt tak jadi hurm mcm mana nak nyrok bawah katil dah la tak muat hehehe

ha nampak kek nie la yang encik abon bagi..sedap skang tgh tulih terbayang aku makan stroberi dia yang manis tuh dengan coklat marveles i tell you hahaha

dulu slaloo jgak la encik abon wat suprise bg bunga la,teddy bear ,coklat hepi jaaa dan cara dia bg tuh mmg betol suprise la sbb aku mmg tak sangka hehehe tapi skang nan ado ler..kadang2 aku merungut jgak dulu slaloo jer bg hadiah skang tak ada pun aku bukan jenis mintak mahal pun coklat yang 2 bar pun aku hepi dan rasa dihargai mesti korg pelik kan kenapa aku mintak direct jer dgn encik abon mcm tak tau malu..

sbb encik abon adalah lelaki yang ko kena berterus terang kalo ko bg hint pun dia takkan paham cth nyer
bila nk ajak dia kuar dating pastuh dia bg banyak alasan
cik nur :dah la awak tak payah malas ar(konon bg hint nak merajuk la kan )
encik abon:hurm oke la kalo awak malas
cik nur:T___T

sabor jer la nie la perangai dia yang aku kadang2 nak hantuk pale kat dinding
so cakap direct jer saya nak keluar dengan awak tapi awak berlanjer hehehe sbb minggu depan awak dah busy tak ada masa dah..
tak pyah nak cakap lindung2 dah sbb sendiri yang penat serius hehehe


sbb dia pun apa2 jenis cakap terang2 tak main la hint2 nie dah mcm mula2 dia mintak couple depan2 4 mata...saya suka dekat awak dari dulu lagi ha reaksi aku blurr sbb tak reti nak hepi ker nak suka jer ker nak meloncat ker apa nak menangis ker sbb aku rasa ex2 aku dulu tak cakap depan2 melalui msj pastuh melalui kawan2 tak ada depan2 mcm dia ye la kalo dalam msj ker paling kurang aku cakap yesss sambil pegang hp letak dekat dada pastuh guling2 dekat atas katil hehehe feeling mcm dekat taman bunga hehehehe

perbezaan waktu mula2 couple dengan skang banyak jgak beza nyer..dulu kentut pun cuak2 kalo ada bau kan hehehe skang siap warning lagi awak saya nak kentut haaa cengitu la tak ada nak cover kalo nak dtg bendera jepun pun kadang dia dah boleh agak sbb perangai aku akan sensitif tak tentu pasal aku pun syukur la kalo ko paham hehehehe


tapi biasala couple ada masa nyer kteorg bergado ada masanyer kteorg menangis ada masanya kteorg bahagia bersama dan aku harap dia takkan lupa janji dia nak pimpin tangan aku smpi akhir hayat dia (terus sebak) sbb aku pun nak sentiasa dia pimpin tangan aku insyallah dengan izin mu ya allah

7 comments:

wanie said...

fiwitttt!! semoga kekal sampai ke akhirnya..hihi lama tau tempoh 2 tahun tu. dengar macam sikit je, tapiiii, lamaaa dan byk dugaan kan.


bila nak bau nasi minyak cik nur ni :P

hyz said...

tahniah.... kekalkan keharmonian hubungan kamo berdua key...

PinKy MoMMa said...

wahh itu coklat ngan stoberi sgt lomantik..dah mcm tok ti dah ni hehe :)

smga berkekalan dik..

zOeY zAu YaH said...

sweetnya bf cik nur hihi..

enyheartsdiamond said...

bahagiany awak! saya tak pernah rasa kebahagiaan sebegitu esp tentang surprise, i never got i from anyone :')

*tumpang gembira

TAHNIAH!

cik nur said...

wanie:hurm betol tuh wanie 2 tahu rasa mcm dah lamat sangat kteorg kenal tapi sekejap plak rasa 2 tahun tuh berlalu
hyz:thanks yaa hyz:D
pinky momma:time kasih yaa kak doakan kami :)
zoey zau yah:mmg sweet kadang sour jgak hahaha (-___-')
eny:thanks eny jgn risau eny akan dapat jgak bila berjumpa dengan lelaki yang sesuai pada masa yang sesuai its yours :D

YOUsoF said...

Hehehe.. Laki² tak berapa gemar hint² ni sebenarnya, terus terang lagi baik.. (tapi segelintir je la) ;D