Wednesday, September 28, 2011

Warehouse Sale

salam sume readers :)
sebagai perempuan aku mmg suka shopping lagi suka shopping kalo barang murah2 tapi branded bertuah la kan kalo tak ada perempuan yang tak suka shopping nie kan dan kalo nak murah2 mesti la bila ada warehouse sale kan??time boleh shopping untuk raya sekali beli 10 pasang terus pastuh 1 tahun tak beli kasut dah hahaha boleh apa??
antara yang aku minat jer la eh skang aku share dengan korg..

nose warehouse sale
date:5/9/2011
time :10.00 am-7.00pm
location:Lot 691,
wisma RSH
jalan lagoon selatan
off jalan kewajipan
subang jaya

so apa lagi jom la kita terjah :P

8 comments:

kinn said...

okay awak dtg ambil saya kte g sesame yeh. hihi ;)

http://sakinahabdul.blogspot.com/2011/09/konvokesyen.html

zOeY zAu YaH said...

bestnya kalau dekat =.="

hyz said...

nasib saya bukan pompuan. so, sy mmg x suke shopping.. hek3...

YOUsoF said...

Kalaulah Kota Tinggi ni dekat dengan tempat tu, kan indah... ;D



Borong² juga asalkan berpada..

YOUsoF said...

;)

PinKy MoMMa said...

jauhnyerrr nak sibuk skali :(

zOeY zAu YaH said...

cik nur nak entry baruuu..cik nur bz erk? huhu

PinKy MoMMa said...

yer la mana entry terkini..hasil rampasan dari nose ada tak huhu..