Thursday, October 6, 2011

Perempuan Jakun Tengok Bola hehehe


salam semua readers sorry yaa nur dah lama tak update
agak busy sikit dengan mcm2 yang jadi tapi now im back huhuhuhu
rindu sgt kat blog *sambil peluk blog*
hari tuh aku dengan encik abon gi tgk bola sepanjang nak 3 tahun aku couple encik abon slaloo ajak aku tgk bola dan jawapan aku hurm lain kali jer la sbb aku fikir dari tgk bola baik duk umah tgk tv hahahah

man adalah lelaki yang kaki bola makna nyer gila pasal bola dan aku kalo ko tanya pasal bola huhhh tak tahu dan tak minat nak amik tahu hehehe tp lelama aku pun dah terlayan bola oke lagi aku selaku org kelantan mesti la sokong kelantan kan tapi encik abon plak selaku org selangor mesti la sokong selangor kan dan hello selangor dengan kelantan mmg musuh ketat kot hehehe

tapi hari tuh jeng2 aku first time tgk bola dengan dia dekat stadium shah alam gigih ko hehehe
candid nie first time sampai biasa la aku agak jakun tgk org hahaha
lupa plak waktu game nie aku sokong selangor sbb nyer lawan dengan singapore tau so mesti la aku sokong tanah air ku kan :)
nie gelagat manusia dekat sana first time aku datang sini part kelakar encik abon berhenti la dekat stesen minyak suruh beli roti so aku beli la roti yg 6 ketul tuh kopi 2 pastuh air kosong
2 botol encik abon plak geleng kepala kenapa beli byk sangat bukan boleh bawak masuk pun dan jawapan aku ialah mana la saya tahu hehehe ye la mana tahu first time pergi kot :)
nie tiket dapat free jer luar stadium tuh hehe:) aku simpan oke mcm first tiket wayang aku keluar dengan encik abon memory oke encik abon dengan baju selangor nyer tak habis2 suruh aku beli jgak tak koser aku hehe
nie suasan dekat dalam stadium aku kagum la sbb dekat dalam stadium kita tak kenal antara satu sama lain tapi boleh bersama bersorak untuk negara kita :)nie persembahan amy search aku enjoy mcm tgk konsert ko hehehe :B
tiap kali encik abon gi tgk bola dia akan lepak denga n pakcik nie la sbb pak cik nie kan kadang2 dapat tiket free aku pun pelik encik abon nie mana2 pun masuk jer orang tua ker muda pun dia tak ksah hehehe
dan last sekali gambar kamu aku kecewa sikit la sbb selangor kalah dengan singapura sbb aku rasa peluang nak gol tuh mmg banyak cuma aku rasa maybe tak ada rezeki la kot but yang penting aku enjoy dan dapat spent time with my baby uhuk uhuk baby eh tak boleh bla hehhehe
oke la gud nite yaaa babai semua :)

5 comments:

zOeY zAu YaH said...

aiseh tgk bola tuuuu..hihi

hyz said...

perghhhh tengok bola dgn pakwe... keh3.. besh kan tgk kat stadium...

Qu azniza ;) said...

kite xpenah g p tengok bola kat stadium!

PinKy MoMMa said...

semangat okeh tengok bola ni..tak kira lar di umah atau di stadium tapi di stadium lebih happening kan dik hehe..

cik nur said...

zoey zau yau:tuh la mcm tak caye skang nie boleh layan bola hehehe
hyz:a'ah best la jgak
qu azniza:maybe next time try la pergi
pinkky momma:betul tuh kat umah pun best boleh jerit2 tapi kalo dekat stadium tak boleh malu sbb kita kan perempuan hehehe