Thursday, October 20, 2011

Dah Hampir2 Bulan And I Miss Both Of u

assalamualaikum semua readers :)
mcm mana korg oke ker??
harap2 hari mie lebih baik dari semalam la yer..
yup pejam celik dah hampir 2 bulan aku tdo sorg2 dekat bilik angah skang duduk asrama dan adik ana plak pergi PLKN ssh tau aku nak biasakan diri tdo sesorang mula2 tuh siap menangis2 lagi sbb rindu dekat 2 ekor tenuk tuh tapi bila dieorg ada hobi aku ialah bergadoh dan bergusti..

bila tak ada menangis mcm drama sedih la sangat biasala aku umi pun malan nak layan hehehe..
aku harap raya haji nie angah dah balik semula ke rumah dah tak duk asrama tuh adik ana plak balik untuk cuti raya jer baru seronok rumah aku kalo tak sunyi jer ..boleh aku start bergusti dengan angah and adik ana

sekarang dah tak syok sbb mangsa aku nak mengusik ialah wahidah jer dia pun benggang jer sbb aku suka kaco dia haha..ghasak la dah dia jer yang ada kan hahahah..tuh la cuma aku tak sabar la nak tggu moment dieorg balik nnt nak plan dengan umi nak pergi famili dinner ker dah lama kot
kteorg tak dinner sama2 dekat luar nak ajak encik abon sekali la hehe ..aku rindu famili aku yang riuh mcm dulu2 berlima jer skang tinggal bertiga tak best ah..

tuh la nie katil kteorg bertiga aku slaloo tido atas dieorg tdo bawah slaloo pun aku duduk jgak mencelah dengan dieorg slaloo aku la kalo kena halau kalo dieorg nak tdo hehehe..duduk atas katil mengumpat la mcm2 la hehehe
miss both of u a lots cepat la balik oke tak apa la kalo kita slaloo bergaduh makna nyer kita sebernanyer slaloo menyayangi antara satu sama lain and i love both of u take care walau kat mana pun korg berada yaaa :)

7 comments:

PinKy MoMMa said...

gaduh tu yang merapatkan ;)
lagi saling mengenali hati masing masing..

Qu azniza ;) said...

xpe nanti cuti dorg balik heeeeeee

zOeY zAu YaH said...

biasa lah kalau gaduh..pastu bila jauh baru rindu2 hehe

hyz said...

slalu bergusti? wowww hebat!! haha

YOUsoF said...

Adik beradik, kalau tak bergaduh macam tak sah.. Tapi tu semua akhirnya mengeratkan hubungan.. kan.

diana said...

asal jangan gaduh tarik2 rambut sudah..
hehehe

cik nur said...

pinkky momma:tuh la gaduh pun adik beradik kak takkan putus punya
qu azniza:tuh la skang ngah membilang hari la nie
zoey zau yah:tahu tak per hehehe
hyz:ha tuh la slaloo tau hahaha
diana :hahaha tak la smpi mcm tuh kan