Monday, September 19, 2011

Fadhilah u are my best friends ever thanks you for everything

salam sume readers :)
mcm mana life oke tak??
aku tahu lately nie mcm jarang update blog kan sorry ya blog nnt kalo free hari2 kita mengadap awak lelama yaa sayang..
last weekend sayang kita dari putrajaya datang lepak hehe
kteorg dah berkawan dari sebelum tadika oke..walaupun kecik2 kadang2 bergadoh yang aku ingt bila tiap kali gadoh kteorg akan cakap bak balik 50 sen yang aku berlanjer semalam??
semalam makan dekat umah aku kan muntah balik ha mcm tuh la kelakar tak??pelik tak perangai aku hehehe

tapi kteorg ada impian waktu kecil2 dulu kalo kteorg dah besar nnt kan bila dah kerja kterog nak duduk umah sekali dan bela banyak kucing sbb kecik2 dulu kteorg obses oke dengan kucing tapi bak kata fadhilah dulu kecil2 rasa hidup nie mcm senang jer tapi bila dah besar benda yang kita tak duga tuh slaloo jaa datang dalam hidup kita..aku dengan fadhilah nie anak sulung yang ada tanggung jawab terhadap famili masing2 so aku rasa impian nie tetap akan jadi impian kami :)
yup kteorg berpisah bila dia pindah putrajaya dan kami meneruskan hidup masing2 dan sekarang kteorg slaloo keep in touch melalui email,telefon la macam2 dan paling kteorg bercakap pasal life,future pasal famili and biasala la pasal lelaki hehehe.. dulu perkara yang aku rasa gonjeng pernah buat waktu kecik2 dulu2 dengan dia ialah main dekat longkang eh bukan dekat dalam longkang la aku rasa sbb tuh aku dgn dia bijak bestari semacam kan hahaha

bila dia dtg KL aku bawak dia gi marathon dari time square ker sg wang lepastuh patah balik ker time square pastuh pergi masjid india plak shopping mmg tak ingt patah kaki dah aku rasa lenguh gila penat jaa aku rasa tapi yang penting aku hepi jaa bila dengan dia aku suka bila kteorg mcm dulu2 slaloo lepak dalam bilik aku dan bila aku datang rumah kita lepak rumah ko smpi tak tido malam sbb kita asyik bercakap jer hehehe parents ko dengn parents aku kita dah anggap mcm paerents kita sendiri kan :)

dan akhir sekali amik la kai gambar dagu berlapis aku dan lubang hidung pastuh dengan pipi i yang gojes ewaahhh selain itu muka fadhilah yang gojes jaaa..yang penting next month dia nak dtg lagi dan stay dekat rumah serius tak sabar gila hehehe..pape korg nnt update lagi take care babai :)

5 comments:

PinKy MoMMa said...

bestnyer ada kawan baik..boleh bertukar citer dan masalah...

seseorang yang kite mampu kongsikan slain dari adik bradik dan mak :)

ezzu said...

memg best friend forever lh nie...bkn senang nk dpt kwn yg btol2 menyayangi kita tau yg btol2 boleh jg kita...kwn yg nk menjatuhkn kita memg rmai..hehehe..:?)

YOUsoF said...

Seronoknya dapat jumpa kawan rapat kan.. Mesti nak kongsi cerita dari A sampai Z.

Kawan, kalau tak bergaduh memang tak sah tapi gaduh tu jugaklah yang jadikan kita lebih rapat..

*Lama tak dengar perkataan gonjeng tu heheh

hyz said...

ada kawan, kita kena jaga hati n perasaan kawan. hargai mereka yang hargai kita...

zOeY zAu YaH said...

kwn baik sentiasa dihati kan hihi