Tuesday, February 8, 2011

Gegar 1000 blog Ben Ashaari cik nur gedik gak nk join huhuhuh


salam sume readers nur nak join Ben Ashaari gegar 1000 blog dalam masa 3 hari jaa..
SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??
so kawan2 yang nk join tggu apa lagi klik sni masa smpi kol 6 ptg nie jer kalo lambat rugi ler

9 comments:

Amirrah Zawani said...

segmen baru eyh..
i dah jarang join skrg ni..
takda masa.. hehe!! ramai yg join kan :)

YOUsoF said...

Laa terlambat la.. tak sempat nak join suda..

papepun yang terbaik ye Cik Nur.. ;)

cik nur said...

mirra : a'ah nur cbe nasib jer lagi pun sblum nie nur tak pernah try lagi :)

cik nur said...

ucop : insyallah ucop ^___^

Lulu caldina said...

Semangat 'bergegar' dalam dunia blogger...
good luck!

Ina said...

Dtg dari blog ben..singgah sini..
INA NAZIR BLOG

rizaros said...

salam perkenalan...jom gegar... follow sy jgak tau :) maceh..

apisv2 said...

mengunjungi , menkomen dan menggegarkan blog anda!
referal dari abg ben.
nice blog;)
blog apisv2©

.:hanna radzi:. said...

dtg gegarkan blog ni :)
feel free,visit my blog lak :)