Monday, February 21, 2011

Ttba tersentap mcm mana eh

salam sume readers hehehe

nie nk story ckit sabtuh lepas i pergi kerja mcm biasa la kan skali ada satu mamat nie panggil i pastuh i pandang mcm muka tak berapa mesra la kan dah lelaki tak kenal takkan nk layan plak kan..skali dia tanya i kerja dekat mcd depan pastuh i pn angguk jer la kan dan dia ckp hurm tak per lah pastuh dia sedekah kan i senyuman i pn berlalu la kan..pada hari isnin hari nie la kan i kerja mcm biasa sekali kan ada tel mcd naik..ttba manager i cakap ada kawan i cll dia tinggal pesan suruh i cll balik..oke pelik jer tau sbb i tak bg no mcd dekat kawan2 i tau tak per la i pn cll la sbb dia ckp maria maybe kak maria la kot i fikir maybe dia dah hilang no i kan..so cll ttba ada lelaki plak yang jawab..i dah blur2 dah tahu..rupe nyer lelaki yg tegur i arituh kata nyer nk berkenalan la apa bagai sanggup dia cll mcd i tanya pasal i..menakutkan dia ada jgak ckp nk berkenalan dgn i tapi i tak cakap banyak kazlo tak nak la nk dedahkan pasal diri sendiri dgn org yang kita tak kenal kan..i mmg tak cakap banyak pn..bila dah letak tgn terus sejuk taaakkkuuttt..cz dia dah tahu no ofis i dan dia pn dah tahu tempat kerja mcd i..i harap pasnie dia takkan ganggu i lagi kan..jgn la dia stalker i ker jgn ler jadi admire i
hahahaha matila puji diri sendiri jaa..oke ni i smbg tulih entri nie hari selasa smlm tak sempat habis so drat kan jer la smlm ..nk tahu tak pagi2 lagi dia dah cll ofis i tahu tak nasib baik i pick up dan dia tak cam suara i kalo tak huhh i cakap jer yang i cuti..huhh korg ada tak jalan apa yang i nk buat i fikir kalo berkawan tak per la kan tapi takut nnt i layan dia ingt i suka plak mcm mana eh ker tak pyah layan lansung tapi kan kalo dia terus kejar mcm mana dia dah tahu i kerja kat mcd mana dia dah tahu no tel ofis serius i ckp senang2 jer dia boleh cari i (-____-") dan bila dia asyik kejar i rimas ler..i nie mengaku i mmg tak cantik tapi comel tuh ada la kan hahaha..oke serius kat mcd tuh rmai jer perempuan la yang cantik2 lagi dari i kenapa la dia tak pilih org lain huhh..i ada bagi tahu encik abon pasal hal nie dekat encik abon pasal dia boleh cakap i yang layan sabar jer la T___T siap dia boleh kata lawa sgt ker i nie..terus jer i tersentap kalo tak slaloo i akan jawab sbb lawa la ada org minat kan..tapi tak tahu kenapa smlm tersentap terus sebak..ye la tahu i nie mmg tak lawa tapi do i care nnt anak datuk anta rombongan meminang baru dia terlopng (besar angan-angan konon)..tak per la pape pn pn i kena la jgak settelkan bnda nie sume yang penting kena berhadapan dgn dia maybe try untuk cakap dgn dia..cakap yg i nie in relationship so mesti dia pham kan..tak per la korg babai thanks cz reading eh :D

4 comments:

YOUsoF said...

En. Abon takde niat pun nak sentap menyentap ni... abaikan je kate² gurau dia tu k.



pelik abes mamat yang kol ofis tu.... ape motif ek?

selalu berjaga² ye cik nur..

Amirrah Zawani said...

wah2 dalam diam ada peminat tu :D

cik nur said...

ucop :hehehe thanks cz sedap kan hati nur ^__^
lelaki tuh kata nyer nk berkenalan tapi nur kata sudah menjadi tunangan orang hehehe

cik nur said...

mirra :perminat pun kalo baik2 tak per kalo ada niat jahat takut lagi ada la hehehe