Wednesday, February 2, 2011

Puas hati shopping sorg2 smlm

salam sume readers
mcm mana life korg oke ker?
life hurm mcm biasa jer la suam2 kuku hehehe
smlm kan cuti hari wilayah tapi cik abon tak cti sbb dia kan selangor lagi pn biasa la petang mmg dia berniaga kan nk teman i shopping harapan ler jawapan nyer..
so cll ler kengkawan sorg2 demi sorg tapi sume nyer busy la ada janji kuar dgn bf (jelous tau)
teman ayah ler..bila habis kawan perempuan ajak ler kawan lelaki yang single2 kalo yang dah berpunya nnt jadi isu plak kang so msj simpolan nie kata nyer dekat shah alam mmg dia studi dekat sne tapi nie kan cuti takkan uitm bukak jgak kot tak per la i pn ckp its oke ,thanks and take care u self peneman shopping i tak banyak tak kak huda encik abon tak dieorg nie adik ana tapi skang dia dah kerja dah busy dah nk teman2 kan i nie hehehehe..so i decided gi sorg jer la gagah wei malam gi sorg mula cuak2 jgak tapi bila dah masuk shopping lupa dunia oke hehehhehehe jalan sorg2 pn oke jgak ler dah amik yang mana berkenan bayar trus jer bla..tahun baru cina mmg punya sale mmg best ler duit tak banyak so borong apa yang mampu jer la kan nk lebih bankrup tahu nk tgk apa yang i beli smlm??yang i rembat 2 pasang kasut dekat vincci dgn cardigan sume nie tak smpi RM100 pn :) jimat tak ??jimat tak??sblum pergi encik abon mesej siap pesan lagi jgn la boros sgt yer simpan duit ckit hehehe i pn baik la bos.. so agak beringat-ingat la nk membeli yer..jadi perempuan yang suka shopping mcm i nie mmg la tak elok sbrnanyer kan sesetengah nyer kata membazir tapi terpulang la dekat individu tuh kan mcm mana nk control duit bagi i shopping nie buleh jaa tapi kena la tgk jgak mcm perayaan barang akan banyak sale so time nie la grab peluang untuk shopping so berbaloi la kan.. lagi satu yang paling penting i shopping pn bukan pkai duit boipren bukan pkai duit sugar daddy dan bukan jgak pkai kad kredit tau so tak pyah ler nk keji2 i ckp i nie suka bebeno menghabiskan duit dgn shopping..lagi pun shopping nie sume org pn suka ada yang lelaki pn suka jgak yang penting ikut kepreluan dan kemampuan hehehe tapi kalo i keperluan tuh kan mcm fikir dlu la sbb i mmg gila kasut kalo ada banyak2 pn tak per sssuuukkkaaaa(nama pn perempuan kan apa bule buat )


nie ler barang2 nyer bersinar-sinar mata bile tgk kasut2 nie kasut hitam tuh i dah pkai hari nie pergi kerja dah pn biasala kan batak kasut nk wat mcm mane k la sok cti tak sabar nk tinju2 muka encik abon bila kuar dating sok hahaha babai sume and hepi holiday yoo :P
BABAI

5 comments:

Amirrah Zawani said...

biasalah pompuan kan.. shopping je lah.. selamat menayang2 kasut baru kat en abg :)

mie said...

fuh!!
banyak juga shopping...
ehehee

cik nur said...

mirra :slaloo tak tayang pn tggu jer dia tegur huhuhuhu

cik nur said...

mie :ini biasa2 jer blum banyak lagi huhuhuhu

farah da butterfly said...

amboi nur..
bnyak nyer shoping kasut,,
hihihi