Thursday, February 17, 2011

Kebetulan banyak free show yang sakit kan mata (-__-")

salam sume readers :p
hari nie i half day so dalam sebelas lebih tuh i dah bertolak pergi ofis naik LRT dari umah dan pergi dekat plaza rakyat pastuh naik bas dekat jalan klang lama so dari plaza rakyat nk pergi bus stop kan i nampak ada perempuan india berbogel eh tak buka bogel terus tapi pakai mcm bikini la tapi spentot dia mcm nk londeh tak tahu la gila ke apa tapi sblum2 nie tak pernah jumpa la plak just tgk sekali dua jer takut plak nk tgk lama2 takut tak lena tido (-___-") terbayang-bayang takut makkk hahahaha..pastuh bila dah smpi bus stop plak ada lagi lelaki plak tak pkai baju pkai seluar pendek tapi mcm nk terlondeh jer seluar pendek lagi la i seram jalan plak jauh2 jer takut kena kejar kadang2 orang gila nie ttba jer kan mengamuk pastuh kejar org gila scary tahu oke i pn naik la bas jumpa driver bas encem arinituh pn nk bg tau kan hehehhe duk la tepi sekali tapi kan ttba jer ada la satu perhentian nie ada lelaki gila yang seluar dia dah terlondeh pengsan i tahu tak nasib baik dia berdiri tak mengadap i kalo tak wei pengsan tak bangun2 tahu..ntah la tak tahu nak cakap la dekat negara kita nie makin ramai orang gila ker ha??kan mcm tak elok kalo pelancong asing tgk kan..kalo setakat cakap sorg2 jer tak per tapi kalo dah buat free show mcm tuh macam mana plak huhh mmg bagi pengalaman betol dalam hidup hari nie..
nk ucap thanks kepada yoo sbb drrop by kat blog nur and say hai
pape kepada korg2 hepi blogging yer
babai

3 comments:

Amirrah Zawani said...

free show mcm tu mmg tak berminat nk tgk.. ;P

Pinky Pixie said...

errr, ngerinya.. huhu.

Heidi Shafiq said...

ko pengsan ke suke ni? cube ko citer betul2.. :P

cer cite cer cite..