Monday, January 31, 2011

Mak dapat angpow uols hahahaha

salam sume readers
ntah ler 2 3 hari nie kan asyik ujan jer kan so mood i pn asyik mcm ngantuk nk tdo jer
nk pergi kerja pagi tadi pn mcm liat jer nk bangun mmg liat pn..hari nie i pegi kerja naik bus keluar awal ckit cz i tahu shuttle company mesti tak der so better i naik bus jer sempat gak la i overtime pagi..hari nie ofis sunyi jer sbb org ramai cuti kan cll pn tak der la banyak sangat waktu pagi tadi cume bila nk tgh hari tuh banyak mcm normal ler cll banyak jaa tapi part yang syok tuh la kan i dapat ang pow weeee dari Mr wan meow kwan dia nie kan tiap2 tahun pn mesti bg cme tahun lepas tak bg maybe sbb tahun lepas ekonomi tak brape baik kan tuh tak der la mengharap sgt tahun nie
hai saya operator dgn receptionist dekat syarikat teetttt hahahaha




tapi ada rezeki kan la kan walaupun 10 ringgit jer ttp bersyukur cz org lain mana ada dapat den org terpilih kot yang dapat dapat angpow trus mkn macd melampau kan hahaha..yang teruja tuh bukan apa la kan dah tua2 dapat ang pow lagi kalo dut raya tuh mmg dah tak der lagi la yer jgn nk di mimpi tuh la nasihat akak dekat adik2 selagi korg kecil nie kutip la duit raya ker ang pow ker dgn hebat nyer supaya bila dah besar tak kempunan mcm akak korg nie hahahaha


kalo ler bebudk ofis baca entry nie mesti dieorg pikir tak der kerja smpi tangkap gambar dekat reception dah la depan bilik MD (matila) huhuhuhu

7 comments:

hamzah ian said...

nak duit.. taknak angpau..haha

hamzah ian said...

nak duit.. taknak angpau..haha

Shaheila Malek said...

nak angpau jugak... ^^

Cik Minie said...

bestnya dapat angpow ! =)

cik nur said...

hamzah ian : kalo nur nk dua2 nk DUIT ANGPAU hahahaha

cik nur said...

Shaheila Malek :meh ler sni kita konsi angpau nk??huhuhuhu

cik nur said...

cik minie :hehehe tuh la dah tua2 mcm nie pn still dapat angpau lagi tuh yg eksited jer hehehe